Şimdi Ara

Dizüstü Bilgisayar ile birlikte alınan Windows lisansını kurtarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Acer Aspire V3-772G dizüstü bilgisayarına sahibim.Bilgisayarım bilmediğim bir nedenden dolayı çöktü ve güç bela bir Windows 10 64 bit pro kurabildim.

Ürün anahtarını etkinleştiremiyorum.Laptopun altında yer alan etikette Windows 8 ibaresi var ve tamamen sığmayan bir 22 haneli bir rakam harf kombinasyonu bulunmakta.

Bilgisayarımdaki windowsu nasıl etkinleştirebilirim.Yardımlarınız için teşekkürler.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 8 sürümü pro değil ise windows 10 home kurman gerekir. Ben win10 pro kurduğun için etkinleştirilmediğini düşünüyorum.
  • osmanturan kullanıcısına yanıt
    Hocam Windows 10 home de kurdum sorun devam ediyor.

Microsoft hesabıma giriş yaptığımda cihazlarım kısmında en son açılma tarihi format atmadan önce olduğunu gösteren bilgisayarım gözüküyor.Altında da Windows 10 single language falan fıstık yazmakta.

Ufak araştırmalarım sonucunda Windows 8 den yükseltme ile Windows 10 kuranların dijital lisans diye bir şeye sahip olduklarını öğrendim.Ama herhangi bir şekilde ne yapacağımı maalesef bilemiyorum
  • ShowKeyPlus ile biosa gömülü ürün anahtarımı buldum,fakat etkinleştirmeye çalıştığımda 0xc004f050 hata kodunu alıyorum
  • Belki bi yararı olur. Bu arada yazıyı okuyunca gördüm müşteri desteği varmış onlara ulaşsana :D

Dizüstü Bilgisayar ile birlikte alınan Windows lisansını kurtarmak
  • Öncelikle orjinal yazılımı silmediysen üzerine yükseltme yaparak bu çözülebilir.Eğer tamamen silindiyse üretici firmayı (ACER) arayarak seri numarasından keyini isteyebilirsin böyle bir hizmet veriyor olması gerekli.Yeniden kurulum yapıp istersen Win10' geçersin ama tavsiye etmiyorum Win8 daha iyidir.
  • Bende win 7 homeden win 10 a yükselttim sistemi aradan 1 sene geçti format atmam gerekti aynı sürümde 64 bitlik iso dosyasını. İndirip kurdum otomatik etkinleşti lisansım.

• Ben de Windows 8 ile gelmişti bilgisayarım. Şimdi Microsofttan 8.1 buldum 8 bulamadım, onu yükleyip yükseltme yapacağım bakalım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.