Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Radyo TV okuyorum photoshop, adobe premier, avid, edius tarzı kurgu programları kullanacağım ve internette sörf için rahatlıkla kullanabileceğim dizüstü bilgisayar almak istiyorum 1700 TL'yi geçmeyecek bütcem var uygun bilgisayarların linklerini atarmısınız şimdiden teşekkür ederim.

Edit: Çok ağır olmasada oyun oynayabileceğim bir bilgisayar olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiginizm35 -- 15 Ağustos 2013; 23:13:55 >

• bu programları kaldırıp oyun oynayacağın ve internette surf yapabilceğin bir pc mevcut hemde seni 2-3 yıl idare eder benim tavsiyems550 cm modeli asus ultrabook sistemi gayet güzel bence öncelikle 6gb ram 2gb gt635m ekran kartı(ekran kartından anlamıyorsan gta4 ü yksek ayarda açabiliyorum ben)750gb hdd ve 24gb ssd bulunmakta ve en güzel yanı ise 15.6 inçlik dokunmatik ekran bimekste bulabilirsin fiyati 2200 tl civarında ama ben 1850 tlye aldım biraz beklersen tekrar indirime girip 1800 tlye alman mümkün :)
  • benden sonraki arkadaşın önerdiği pc nin ekran kartı gayet kötü bir kart 1800 tl veririm diyorsan benim önerdiğim pc gt610 un çok ilerisinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.