Şimdi Ara

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TAVSİYESİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknolojiyle aram çok iyi değil yani ekran kartı için hangi marka iyidir vs. bilmem
    Üniversiteye geçeceğim bu sene o yüzden dizüstü almayı planlıyorum.Genellikle yüksek performans gerektircek oyunlar oynamam en fazla Rome Total War onun dışında genellikle Europa Universalis,Hearts of Iron.Onun dışında yaptığım çok bir şey de yok açıkcası bilgisayarda, program mahiyetinde konuşuyorum.İnternette takılırım biraz o kadar.Bunları göz önüne alırsanız bana önerebileceğiniz bilgisayarlar nelerdir?Bu arada bütçe 1500-2000 arası

• quote:

Orijinalden alıntı: 5MinutesAlone

Arkadaşlar teknolojiyle aram çok iyi değil yani ekran kartı için hangi marka iyidir vs. bilmem
    Üniversiteye geçeceğim bu sene o yüzden dizüstü almayı planlıyorum.Genellikle yüksek performans gerektircek oyunlar oynamam en fazla Rome Total War onun dışında genellikle Europa Universalis,Hearts of Iron.Onun dışında yaptığım çok bir şey de yok açıkcası bilgisayarda, program mahiyetinde konuşuyorum.İnternette takılırım biraz o kadar.Bunları göz önüne alırsanız bana önerebileceğiniz bilgisayarlar nelerdir?Bu arada bütçe 1500-2000 arası

https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-notebook?keyword=99d

bu modele bakabilirsin

• c63_AMG kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam bunun bir tık aşağısı da işimi görür diye düşünüyorum var mıdır önerebileceğin?

• SerkanS10 kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam peki bu site alışveriş yapmak için güvenli midir kargo ile getirim sırasında bir arıza çıkar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.