Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayarlar için en küçük adaptör: FSP Twinkle 65W inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 19 V DC, 6.3 A , 120 W benim asus ile kullandığım adaptörün değerleri bunlar

birincisi 19 v olması işime yaramaz çünkü benim adaptör 6.3 a iken bile cihazı 1.5 - 2 saatte sarj edebiliyor ki evrensel adaptörle bu süre kat ve kat artacaktır watt ve amper değeri aynı olsaydı taşınabilirlikteki kolaylık küçük ve hafif oluşundan dolayı alırdım ama sadece sarj aletinde bile kullanmak bana bu ürünle cazip gelmiyor örnek vermek gerekirse usb hoparlör aldım 5v 1 amperlik sarj cihazı taktım son seslerde seste kopukluklar oldu servise götürdüm cihaz sağlam dediler yanımda test ettiler ve testteki sarj cihazı 2.1 amper ama yine 5 volttu bende evde samsung s4 ile gelen 2 amperlik sarj aletini taktım ses mülkemmel 1 amperlik olanını taktığımda yine kopmalar var seste yani bu durumlarla karşılaşan birisi olarak amper değerine çok önem veren birisi olarak bu cihaz beni hiç etkilemedi

• toshiba a200-1bp serisi olanlar kullanamaz 90w adaptör 4.74A A200 seriside bu tiptir büyük olasılıkla.

• Aslında fsp ve standart adaptörlerin içini açarak devre kartlarının boyutu komponent kalitesinden falan bahsetseydiniz çok daha iyi olurdu

• Tam benim adaptörün bozulduğu ana geldi, güzel oldu.

İyi güzel de benim dizüstünün adaptörü o casper'ınki gibi küçük değil ki? Bu adaptör nokia'nın meşhur şarj aletinin adaptöründen bile küçük, benimki nokianınkinin dört-beş katı. Oyun amaçlı bilgisayhar da değil halbuki modeli Asus N51VF.

Uyacak mı bakalım mail attık şirkete. Şayet olumlu dönerlerse alırım bir tane.

• Guzel hatta almayi bile dusundum ama lenovo flex 14 ile uyumlu degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Kompakt, kompakt, kompakt. Kompakt yerine taşınabilir gibi bir kelime kullansaydınız keşke..

Merhaba,

Aslen her ikisi de videoda geçiyor ancak dediğiniz gibi kompakt kelimesini hiç kullanmasam daha iyi olurmuş. Bu konuda eleştrinize sonuna kadar hak veriyorum.

Teşekkür ederim.

İyi forumlar.

vay be
  • Merhaba arkadaslar urun hakkinda bende but seyler soylemek istiyorum gecen hafta aldim ve gercekten col iyi ve kaliteli bir urun alacak olan arkadaslara siddetle tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.