Şimdi Ara

Dizüstü HDD Harici Olarak Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 yıllık fujitsu-siemens dizüstümün hdd'sini söktüm ve hdd kutusu aldım harici olarak kullanabilmek için. (2.5") Lakin fotoğrafta da gördüğünüz üzere pinlerle kutudaki giriş-çıkış yerlerinin alakası yok. bu işin içinden nasıl çıkabilirim? herhangi bir dönüştürücü yedek parça mı almalıyım? yardımlarınızı bekliyorum.

Dizüstü HDD Harici Olarak Kullanma

• sizin hdd girişi sata değil pata ondan dolayı girişi pata'ya uygun bir harici hdd kutusu almalısın
  • cevap için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sizin hdd girişi sata değil pata ondan dolayı girişi pata'ya uygun bir harici hdd kutusu almalısın

hocam dediğini aldım, çalışıyor. yeni bir sıkıntım var yardımcı olursan valla çok dua ederim. Şimdi benim bu hdd de xp sp3 yüklüydü. ben bu işletim sistemine laptopumun usb'sinden bağlanarak erişebilir miyim? sata vs. kullanmadan sadece usb den mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexludus -- 19 Ocak 2012; 22:22:11 >
  • tabiki eğer kurmak istiyorsan biostan konfigurasyon bölümünde usb seçeneğini ilk sıraya alıp boot edebilme şansın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

tabiki eğer kurmak istiyorsan biostan konfigurasyon bölümünde usb seçeneğini ilk sıraya alıp boot edebilme şansın var.

aynen o şekilde kullanabiliyorsun bağlantı kaynaklı biraz yavaş olabiliyor ama, o da çok sıkıntı değil zaten.
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.