hepsi toplam 47.7 TL tutuyo speakerlar haric dahil olursa 87.7 TL olur
elimde bide isik var uzun onuda takcam
lutfen biraz fikirler verin ne alabilirim baska
tesekkurler.. :)
Kendimden örnek vereyim dizüstümün kasası beyaz siyaha boyayacağım yakında.Ekranın Dış kısmına güneş paneli takacağım.Hesaplamarıma göre 12-15watt kadar güc sığdırabiliyorum yaklaşık30adet 4.2v 100ma hücre aldım.Bunları 4seri li grupları 5li paralel bağlayarak 18v 500-600ma civarı güç elde edeceğim.Hücre konusunda sıkıntım yok ama.Belkide ek güç çantası şekilindede yapabilirim.Örn:12v7A aküyle 2.5-3 saat çalışıtırabilecek 40watt lık çanta yaparım güneşte 3saatte şarj olur 2.5-3saat kullanım sunar.Pil sağlığı için biraz sağlıksızda olsa kullanışlı olucaktır.ya da akü amperini yükseltirim zarar vermez aküye. Bunun dışında Kendi notebook soğutucunu yapabilirsin.oldukça kullanışlı oluyor.ben 3senedir kendi yaptığım soğutucuyu kullanmaktayım.Şimdi daha portatif altta olmayan kendi içinde salyangoz fana takviye verecek daha mini ve daha etkili bir sistem üzerindeyim.Kısmetse olacak hemde Çok daha iyi olucak Bir ara resim eklerim.Ayrıca Dışına Lapstcik marka sticker takabilirsin Oldukça iyi duruyor.hemde bilgisayarı çiziklerden koruyor. Yazılımsal olarak değiştirmek daha iyidir bilgisayarı Mac Os Linux Ya da Transformations pack yükleyebilirsin. Hoparlöre falan gerek yok.Kendi içindeki yeterlidir.
kaliteli bir usb ses kartı ekleyebilirsin.(bütçen müsaitse) kablosuz fareyi klavye ile birlikte al. kullanım kolaylığı sağlar. sıcak yaz ayları içinse usb vantilatör konfor sağlar.(bu yazıyı serin serin yazabiliyorum.) en önemlisi tüm bunları balamak için usb hub'a ihtiyacın var. s-link'in sl-565'ni tavsiye ederim. harici adaptör baslemesi gövdeye değilde, özel usb kablosuna takılması, kullanışlılığını arttırıyor. ayrıca diğer cihazlarda da kullanabilirsin.