Şimdi Ara

Dizüstü önerilerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda bir dizüstü alacak kadar para biriktirdim. 1800 tl yi geçmeyecek en yüksek oyun performansı alacağım uzun müddet kullanacağım yanmayıp patlamayan casper olmayan bir öneri bekliyorum.

Bir de şunu sorayım. Bu notebooklarda bulunan wireless sanırım biraz kısa mesafeli. Bunun uzun mesafelisini laptoplarda bulabilirmiyiz? ekstra bir de buna mı cihaz almalıyım ? Ne yapmalıyım ?

Şimdiden teşekkürler.

• Casper alma sakın.Ekran kartı HD5650 veya daha üstü olan bi bilgisayara bak.Bu arada Wireless mesafesinin kısa olduğunu nerden çıkardın ? O dediğin daha çok Netboklarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Casper alma sakın
    .Ekran kartı HD5650 veya daha üstü olan bi bilgisayara bak.Bu arada Wireless mesafesinin kısa olduğunu nerden çıkardın ? O dediğin daha çok Netboklarda

İyi de neden kardeşim?

Herkes Casper deyince "Aman alma, uzak dur!" diyor. Neden peki neden?

• Casper 2. sınıf malzeme ve elinde yanma garantisiyle geliyor da ondan :)

Wireless uzunluğu da yani ne bileyim 20-30 metreyle sınırlı sanırım. Bunun daha uzunu yokmu :)
    Şunlar nasıl ?

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r540-jt01tr-r540-core-i5-480m-2.66ghz-3gb-320gb-1024mb-hd5470-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52070

veya

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-q530-ju02tr-q530-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-500gb-1024mb-gt330m-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52048

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkempires -- 17 Şubat 2011; 15:36:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerileriniz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.