ARKADAŞLAR SİZE BİRŞEY DIYECEGIM AMA BENDE İNSANIM BENIMDE SİZİN GİBİ SİTELERDE GEZME İMKANIM VAR VE SON GÜNLERDE YİNE DJ AKMANIN ÖLDÜGÜNÜ DUYDUM COK ÜZÜLÜYORUM DAHA YENİ HOLLANDADA CLUPTAN CIKTIK BAZI İNSANLAR ÇEKEMEDİKLERİ İÇİN DİSSS OLAYINI GERÇEKLEŞTİRİYORLAR BİZDE ÜZÜLÜYORUZ BELKİ BENI DUYMUSTURSUNUZ ... BELKİDE DUYMADINIZ BEN CRAZY OSSİE DJ AKMANLA YOLLARIMIZI AYIRMISTIK AMA YINE BIRLESTIK..BENOIM BURADA OLMAM SİZE SAÇMA GELİYOR OLABİLİR AMA BUNU YAZININ BAŞINDA BEİRTMİŞTİMMM.. HADİ ARKADAŞLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN ....
dj akman denen öküzü bir sopalasa çok makbule geçer
nerde sopalıycak yaa!!!BULABİLENE AŞK OLSUN..............................bulana şarkı yapçam ama şei şee çewirmem.şee diom.Allah çarpmasın[:D
biri bana söylesin akman öldümü yoksa ölmedimi ve niye nasıl öldü
dj onur u tanıyan var mı onun da iyi şarkıları var
quote:
Orjinalden alıntı: sebom
dj onur u tanıyan var mı onun da iyi şarkıları var
Dj Akman, 13 yaşında sahneye atılmış bir ***** çocuğu.Yanlış hatırlamıyorsam Holladalı idi.
yyaa evt ya dj akman öldü diolar inanamıorm ya öldümü ölmedimi kesin bi cvp verin artık yaaw
dj akman damı ''BABA'' oldu yaw
quote:
Orjinalden alıntı: sercinyu
ben arabeksden başka müzik dinlemezdim dj akman baba çıktığından beri başka müzik dinlemiyorum burda dj akmana sevgilerimle saygımla selamlıyorum
anlasılan ölmedi djakman.nl/
quote:
Orjinalden alıntı: Gary fx
Allah Allah.Adam bi konu açmış buraya.DJ Akman ile ilgili.Sırf olumsuz mesaj atmışınız.Olmuyor beyler.Dj Akmancılar demiş adam. Dj Akman dinlemem ben de pek ama güzel bir kaç şarkısı var,''Seninle ilk defa'' çok güzel mesela Sonra bi de Elma Şekeri var.O da süper.Ama Dj Akman'ın mıydı hatırlamıyom
Dj Akman kalite işler yapıyor amma velakin EZAN ı remix yapmak gibi bir gaflete düşmüş.Bu forumdamı okumuştum hatırlamıyorum yakın bir arkadaşı yazmıştı foruma 'Evet Ezanı remix yaptı ama pişman oldu diye' Sitesindede hayır yapmadım beni çekemeyenler yaptı bu remixi ve üzerime attılar bunu demişti..Sonuçta yaptığı işler kaliteli gerçekten..
ya dj akmanı ben çok sevirek dinliyorum burası onun bölümü sevmeyenler yorum yapmasın lütfen ayrıca arkadaşlar bir konuda yardım isteyeceğim dj akmanın bir parçası var sözlerini tam hatırlamıyorum ama şöle diodu sanki
dağlara sor yollara sor toprağa sor dünyayı sor hayatı sor ölüm mü zor yaşamak çok zor
fln diodu şarkının adını fazla olmazsa mp3 ünü bulmama yardım ederseniz çok sevinirim :$
ya bu arada özellikle xander arkadaşın isteği dikkatimi çekti sanırım burda var ama herkes için bir link verebilirim
burda dj akmanın hepsi diil ama çoğu parçası var isterseniz bir göz atın
bu arada ezana remix yaptı die öldürdüler gibi bir haber çıktı. ancak kendi sitesine de bakarsanız 28 temmuzda istanbula gelecek die demek ki ölmemiş
YA ARKADAŞLAR BEN ÖNCE SÖLEDİĞİM PARÇASININ ADINI BULDUM AMA MP3 Ü YOK BENDE ŞARKI ADI: DJ İLYAS feat MEMATİ - HAYATIN MAĞDURU elinde bu parça olan bana yardımcı olursa çoookkk sevinirim şimdiden teşekkürlerr...
kusurabakmayın arkadaşlar **** yerlere rapidshare en sondakinlere ise mp3 :D hadi kolay gelsin