Şimdi Ara

DJ olmak için..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Daha önce dj olmak istiyorum başlıklı bir konu açmıştım ekipman vs. hakkında bilgi istemiştim. Bu işi burada yapabilen, producer arkadaşlar var mı? Varsa bana yardımcı olabiliecek insanlar arıyorum, nasıl yapılır hangi program veya programlarla yapılır ders almak istiyorum açıkcası. Yardımcı olacak, işi az da olsa çözmüş insanlar var mıdır aramızda? FL Studio indirdim tutoriallarını izledim ama satın almadığım için tutorialdakilerle alakası yok yaptıklarımın. Bu işi oturup anlatabilecek birileri var mıdır bana?

• Hocam dj lik yapabilenin burda ne işi var 😃
    Soruna gelicek olursak iphone da bile yapılabiliyor yalnız cok iyi bi kulağın olucak. Karışık yaparsan apaçiye bağlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: und0ne

Arkadaşlar merhaba. Daha önce dj olmak istiyorum başlıklı bir konu açmıştım ekipman vs. hakkında bilgi istemiştim. Bu işi burada yapabilen, producer arkadaşlar var mı? Varsa bana yardımcı olabiliecek insanlar arıyorum, nasıl yapılır hangi program veya programlarla yapılır ders almak istiyorum açıkcası. Yardımcı olacak, işi az da olsa çözmüş insanlar var mıdır aramızda? FL Studio indirdim tutoriallarını izledim ama satın almadığım için tutorialdakilerle alakası yok yaptıklarımın. Bu işi oturup anlatabilecek birileri var mıdır bana?

Hollanda'ya git orada devlet ve dj'ler destek veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen

Yaş kaç?

23
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Arkadaşlar merhaba. Daha önce dj olmak istiyorum başlıklı bir konu açmıştım ekipman vs. hakkında bilgi istemiştim. Bu işi burada yapabilen, producer arkadaşlar var mı? Varsa bana yardımcı olabiliecek insanlar arıyorum, nasıl yapılır hangi program veya programlarla yapılır ders almak istiyorum açıkcası. Yardımcı olacak, işi az da olsa çözmüş insanlar var mıdır aramızda? FL Studio indirdim tutoriallarını izledim ama satın almadığım için tutorialdakilerle alakası yok yaptıklarımın. Bu işi oturup anlatabilecek birileri var mıdır bana?

quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

2.dönem hollandada staj yapma ihtimalim var

• Hasta olmak için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.