slm arkadaşlar bende VİRTUAL DJ diye bir program var ama ben başka programlar daha arıyorum eğer önerebileceğiniz dj programı varsa bana yardımcı olabilirmisiniz
Ne yapmak istiyorsun? Müzik mi , mix mi?
her ikisi de olur ama acid filan istemiyorum galima e-lay dj diye bi prog var ama nerden bulucam onu bilmiyorum yani farketmez mix yada yeni müzik....
acid den şaşma
ama başka denemek istiyorum hani bi link filan varsa indirebileceğim bana yardımcı olabilirmisin?
virtual dj de güzel bi program am sen beat hazırlamak istiyosan e-jay den basla no cd fln bulmaz imkansız ..paylasım programlarından bulabikirsin..
pasalı bnm elımde suan 4 tane falan dj programı war msn ım orhan899@hotmail.com ıstersen atabılrım
pasalı bnm elımde suan 4 tane falan dj programı war msn ım orhan899@hotmail.com ıstersen atabılrım
isimlerini buraya yazarsan daha ii olur kardeş...
virtual djden daha profesyonel bir dj programı bulamazsın.hem onda djlikle ilgili istediğin herşeyi yaparsın kardeşwww.virtualdj.com gir bak siteye benny benassi bile bu programı kullanıyomuş.ben 2senedir kullanıyorum daha bir kötülüğünü görmedim walla sendeki virtual dj cracklimi?crack yoksa verebilirim bide öle dene???????????????????
DjFisTFul
pasalı bendekı dj programları atomix tactile traktor dj musıc mıxer dıe uc tane program war ama bunların freeware oldugundan emın dıılım ....
sağolun arkdaşlar yardımcı olduğunuz ama benim merak ettiğim bir konu daha var yeri gelmişken söyleyeyim...
bana 1 tane mixer,1 yada 2 tane de turntable gelecek bunları pc ye bağlayayarak kullanabilir miyim...
yani pc de çalan müziğe scratch ekleyebilir miyim?
şimdiden teşekkürler...
walla kardeşim dikkat ettiysen o turntableyle çalan djlerin yanında hep bir laptop oluyo.yaniiii bağlayabilirsin.galiba turntableyi ses kartı yerine kullanıyosun bilgisayarda yani bilgisayarden çaldığın şarkıya turntableda mixini yapıyosun osesi direk hoparlöre weriyo.we millet kopuyo.gelişmiş bir ses kartı yaniii
djFisTFuL
Merhaba arkadaslar ;
Yazdiklarinizin hepsine guldum acikcasi
Oncelikle ;
Kevin_romeo arkadasimiz kendine mixer+2x tt alacakmis ;
Alsin ne güzel dimi
Aslinda dj olmayan fakat djnakres nick'Li arkadasimiz da demis ki ;
tt'yi pc'ye bagliyorsun yok oyle bi sey arkadasim..
var da o senin party'de gordugun laptop ve monitor'ler party'de ki box'lari kontrol ediyo! bu 1
---
Pc ile calisacaksaniz , bi adet usb mixer almaniz gerekir bunda önerecegim şey ise
DXM01 USB MIXER'dir. Bu mixer ile bilgisayar'inizda mix yapabilirsiniz ,
Yapabileceginiz icinde en ideal program bence Virtual DJ 'dir
Virtual yani sanal dj 'lik..
--
Henüz normal cd player'la calmadan direk turntable'a gecmek de bi garip is acikcasi ,
tt'yle kasmak acikcasi biraz profesyonel'lik istiyor .. tt'nin su avantaji var cd player 'da ki gibi kaçırma imkanın yok!
Tabii şu da bi gerçek "KAÇIRMAYAN DJ YOKTUR"
Neyse sormak istediklerinizi bana sorabilirsiniz..
cok aceleye geldi yazi daha anlamli seyler yazmak isterdim..
Saglikla kalin..
Producer'lik v.s ile ugrascaklar icin yani bu bi adim olabilir ;
-Fruity Loops
-Reason
gibi programlar ile baslayabilirsiniz ;
Mix icin ise ;
-Atomix -Virtual DJ -Acid pro (effect v.s) -Traktor dj
walla bnm pc ye baglamak hakkında hıc bı bılgım yoq sızı yalan yanlıs bılgılendırmek ıstemem o yuzden bısı solemıom
eğer kendin bişeyler yapmak istiyosan bencede acid en ıyısı ayrıca waw yapaniliyosan bu programla mıx te yapabilirsin aound force die bi program war yardımcı program olarakta onu kullan bence yada goldwawe yi öneririm yardımcı program olarak
quote:
Orjinalden alıntı: Soulfly
Merhaba arkadaslar ;
Yazdiklarinizin hepsine guldum acikcasi
Oncelikle ;
Kevin_romeo arkadasimiz kendine mixer+2x tt alacakmis ;
Alsin ne güzel dimi
Aslinda dj olmayan fakat djnakres nick'Li arkadasimiz da demis ki ;
tt'yi pc'ye bagliyorsun yok oyle bi sey arkadasim..
var da o senin party'de gordugun laptop ve monitor'ler party'de ki box'lari kontrol ediyo! bu 1
---
Pc ile calisacaksaniz , bi adet usb mixer almaniz gerekir bunda önerecegim şey ise
DXM01 USB MIXER'dir. Bu mixer ile bilgisayar'inizda mix yapabilirsiniz ,
Yapabileceginiz icinde en ideal program bence Virtual DJ 'dir
Virtual yani sanal dj 'lik..
--
Henüz normal cd player'la calmadan direk turntable'a gecmek de bi garip is acikcasi ,
tt'yle kasmak acikcasi biraz profesyonel'lik istiyor .. tt'nin su avantaji var cd player 'da ki gibi kaçırma imkanın yok!
Tabii şu da bi gerçek "KAÇIRMAYAN DJ YOKTUR"
Neyse sormak istediklerinizi bana sorabilirsiniz..
cok aceleye geldi yazi daha anlamli seyler yazmak isterdim..
Saglikla kalin..
walla arkadaşım benim kendini beğenmişlerle işim olmaz ama sana bir açıklama yapıyım bikere sen benim dj olup olmadığımı nerden biliyosun tanıyomusun beni?ne hakla böyle bişey yazıyosun oraya.ayrıca yazımı dikkatli okursan orada '''''''''galiba''''''''''''yazıyo.yani tam emin değilim ama böyle olabilir diye söyledim tahmini yanii.bunu anlaman için gerizekalı olmaman yeterlidir arkadaşım.yada biraz türkçe biliyosan anlarsın.tamam biliyosun demekki.teşekkürler bizide aydınlattın yanlışımızı düzelttin. ama bunu söylerken bilmişlik taslamana gerek yoktu.
arkadaşım kendi müziğini kendin yapmak istiyorsan en iyisi fruity loops tur kullanımı biraz zordur ama öğrendikten sonra harika müzikler yapabilirsin virtual de çok iyi bir program ama daha profesyonel müzik için FRUİTY LOOPS
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme