Şimdi Ara

DJ Sona mı Yeni Gelicek Skinler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabımda 2500 RP var. Kararsız kaldım açıkcası sona geldiginde 1950 rp'ye satışa sunulcak daha sonra indirime girmez ama sonada 2 skin var ( muse-arcade )

lunar revel skinleri geldi. ( yeni-eski )
    sivir naut ww ashe yede skin gelicek.

hesabımda iki ultimate skinde var 3.sunuda alıp hesabın degerini mi artırsam
    sizde ne yapayım çok kararsız kaldım ?

Not : Tost serbest ama güzel 1-2 cümle ile tabikide

• Sona çok oynamıyosan arcade varmış zaten alma bence gereksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate bana çekici gelmedi belki de sona oynamadığım içindir. Arcade Sona var bende de almayı düşünmüyorum. Hesabın değerini yükseltmek gibi bir planım da yok açıkçası satmayı düşünmüyorum sonuçta ne kadar para harcarsan harca yarısından daha düşüğe satıyorsun.
  • Cok oynamıyorsan alma sona bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da arcade rito dan hediye geldi , alacaktım arcade var diye vaz geçtim.

Ama o kostüm alınır mı verdiğin paraya değer mi?
    ~Bence verilen parayı en çok hak eden kostüm olacak. Efektler oyun içi 3 farklı müzik (sona bir müzik dehası bu da kostümle en çok uyum sağlayan camp özelliğini kazanıyo) , her harede başlığın değişmesi vs...
    eğer kostüme verecek paran varsa ilk dj sona al diğerlerini sonra değerlendirirsin.

NOT: ben sona janna lulu gibi sevimli sup ları oynamayı severim ve sup kavgası bile yaparım bazen ama sen sona oynamıyorsan, boş ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoheiwa -- 14 Şubat 2015; 1:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ctrl+3 bas sonra karar ver derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoheiwa

Bana da arcade rito dan hediye geldi , alacaktım arcade var diye vaz geçtim.

Ama o kostüm alınır mı verdiğin paraya değer mi?
    ~Bence verilen parayı en çok hak eden kostüm olacak. Efektler oyun içi 3 farklı müzik (sona bir müzik dehası bu da kostümle en çok uyum sağlayan camp özelliğini kazanıyo) , her harede başlığın değişmesi vs...
    eğer kostüme verecek paran varsa ilk dj sona al diğerlerini sonra değerlendirirsin.

NOT: ben sona janna lulu gibi sevimli sup ları oynamayı severim ve sup kavgası bile yaparım bazen ama sen sona oynamıyorsan, boş ver.

skını inceledim gercekten çok hoş almayı düşünüyorum.

supp olarakda middede oynarım arada sona alınca heralde daha çok oynuycam :)

herkese yorumları için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elimde olsa Sona'nın bütün kostümlerini alırım
  • sona da 2 kostümün varsa demek ki oynuyorsun. ultimate ide al ;)
  • Sona oynuyosan gözün kapalı al ama aldıktan sonra oynamayacaksan hiç alma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.