Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarantino değişik ve güzel filmler yapar.
    Kafa yormak lazım eminim güzel olur.
  • Başrolde Jamie Foxx var ama konuyu açan arkadaşımız pek denk gelememiş bu süper yeteneğe heralde.

Joseph Gordon Levitt'in söylenti olduğunu düşünüyorum. Kurt Russell'da diğer söylentiler arasında.

Ama olursa Levitt müthiş olur ! Hatta über olur !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Başrolde Jamie Foxx var ama konuyu açan arkadaşımız pek denk gelememiş bu süper yeteneğe heralde.

Joseph Gordon Levitt'in söylenti olduğunu düşünüyorum. Kurt Russell'da diğer söylentiler arasında.

Birader kadroda Di Caprio, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz gibi isimler olunca ben gidipte Jamie Foxx'u koymam baş köşeye.

Ayrıca Joseph Gordon Levitt kesinleşti. Kurt Russell hala söylenti olarak geçiyor.
  • Bu Film Kaçmamalı
  • takibe alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

quote:

Başrolde Jamie Foxx var ama konuyu açan arkadaşımız pek denk gelememiş bu süper yeteneğe heralde.

Birader kadroda Di Caprio, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz gibi isimler olunca ben gidipte Jamie Foxx'u koymam baş köşeye.

Ayrıca Joseph Gordon Levitt kesinleşti. Kurt Russell hala söylenti olarak geçiyor.

Birader "Başrolde" diyorum, üstüne basa basa..

Bu kadrodaki en iyi oyuncu her ne kadar Christoph Waltz olsa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 26 Ekim 2011; 22:03:26 >

• Mesajım Bulunsun.
  • Bana göre Tarantinodan yeni bir baş yapıt geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

quote:

Birader "Başrolde" diyorum, üstüne basa basa..

Bu kadrodaki en iyi oyuncu her ne kadar Christoph Waltz olsa da.

jamie fox da oscarlı aslında başrolde o olduğundan bazı kişiler birazcık hayal kırıklığı yaşayacaktır.

kerry washington da kadın başrol olarak girmiş kadroya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 26 Ekim 2011; 23:11:08 >

• tarantino varsa ben varım
  • Ön sıralardan izleriz
  • Oha kadro,yonetmen ve senaryoya bak
  • Kerry Washington, filmde, Jamie Foxx'ın canlandıracağı köle Django'nun eşi Broomhilda'yı canlandıracak.
  • Imdb'de Jamie Foxx'u ortalara biryere montelemiş başrol olsa da. Kimin nerde olduğuna takmayın, kadro ve yönetmen müthiş ona bakın.
  • Jackson sevdiğim tek zenci aktör Rolünü merak ediyorum. Ama Levitt'i de hiç sevmiyorum Umarım beklentilerin altında kalmayan bir Tarantino klasiği olur. Filmin mevsimi hakkında bir duyum var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 28 Ekim 2011; 19:38:25 >
  • Imdb'ye göre Kurt Russell kadroya kesin olarak katıldı. Kurt Russel Ace Woody karakterini canlandıracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: S R T

kadroya gel,bu film her türlü iş yapar

bu kadrodan ve bu yonetmenden 3 tane film cikar.
    bunlari tek filmde topluyorsa bu film olay olur olay.

çok haklısın
    zaten tarantino ve dicaprio dan bir film çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Bana göre Tarantinodan yeni bir baş yapıt geliyor.

çatal kaşık elimde sabırsızlıkla bekliyorum
  • Enfes bir film olacağa benziyor.
  • Rapçi RZA kadroya katıldı. Kendisini bir rapper olarak çok severim ama filmlerini hiç izlemedim bakalım nasıl olacak.
    Bu arada Christoph Waltz film için binicilik dersleri alırken attan düşüp kalçası çıkmış. Çekimleri erteler mi bilinmiyor.

Filmin çekimlerine normalde içinde bulunduğumuz Kasım ayında başlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokin That Weed -- 9 Kasım 2011; 0:18:07 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.