Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Joseph Gordon-Levitt kadroya dahil olduysa kesin aktif bir rol oynayacaktir , bu adamin her filmi enteresan filmlerine bir goz atmanizi oneririm , basrol oynadigi filmler hep iyi cikiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Joseph Gordon-Levitt kadroya dahil olduysa kesin aktif bir rol oynayacaktir , bu adamin her filmi enteresan filmlerine bir goz atmanizi oneririm , basrol oynadigi filmler hep iyi cikiyor.

Haklısın hocam, kaliteli yapımlarda oynamış bir oyuncu.
  • quote:

Joseph Gordon-Levitt kadroya dahil olduysa kesin aktif bir rol oynayacaktir , bu adamin her filmi enteresan filmlerine bir goz atmanizi oneririm , basrol oynadigi filmler hep iyi cikiyor.

Joseph Gordon-Levitt kadrodan ayrıldı yalnız..
  • Kısa fragmandan müthiş bişey ortaya çıkacağı anlaşılıyor...bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: imeasy

ben pek beğenmedim niye yalan söyliyeyim.. ben bir sergio leone havası bekliyordum da daha çok komedi filmi fragmanı gibi umarım teaser beni yanıltıyordur..

yarın 2:21 dakikalık fragman geliyormuş.. bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokin That Weed -- 6 Haziran 2012; 15:27:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

quote:

ben pek beğenmedim niye yalan söyliyeyim.. ben bir sergio leone havası bekliyordum da daha çok komedi filmi fragmanı gibi umarım teaser beni yanıltıyordur..

western e komedi gitmiyor,once upon west gibi ciddi bir hava bekliyordum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

quote:

Komedi değil bence leonardo dicaprio nun rolü dizinin içinde bir komedi havası estirmiş o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

quote:

Komedi değil bence leonardo dicaprio nun rolü dizinin içinde bir komedi havası estirmiş o kadar

Komedi demek yanlış olur bence. Tarantino'nun üslubu böyle zaten.

• quote:

quote:

Joseph Gordon-Levitt kadrodan ayrıldı yalnız..

tüh izleyemeyeceğiz desene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizi görende Tarantino'nun tarzını veya üslubunu hiç bilmiyorlar zannedecek İyide aga adamın filmleri hep böyle oluyor.Sanki ilk defa tarantino izliyormuşsunuz gibi bir hava sezdim de onun için yazdım..Bildiğimiz western'lere benzemeyecek; komedi,dram,aksiyon ve az biraz absürdlüğün iç içe olduğu çok farklı bir western bizi bekliyor..

Filmi bekleme amacımız buydu zaten,değişik bir western izlemek için bekliyoruz kaç zamandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 7 Haziran 2012; 9:54:10 >
  • Efsane olacak efsane..
  • Beğendim trailer'ı. Sağlam geliyor film.
  • Trailerı görünce iyice sabırsızlandım.Zaten tam bi western tarzı film hayranıyım.
  • Tarantino esintilerini hissediyorum.Trailer ı görünce iyice sabırsızlandım Müziklerde iyiymiş ya
    Ve Dicaprio oscarı almalı artık

The Dark Knight Rises sonrasındaki bomba film Django Unchained
  • Dicaprio az göründü ama öz göründü. karakteri güzel olacak gibi. filmin sonunda zenci abimiz tüm beyazlara girişecek gibi görünüyor fragmanda.
  • fragman fena durmuyor
  • Fragman süper.
  • Trailer iyiymiş. Waltz yine harika.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.