Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DJI Mini 2 Fly More Combo (2 Yıl TÜRKİYE GARANTİLİ) SIFIR 18.000 TL! Satın Al 2 Ekim 2023 15:10 1 1 DJI Mini 2 Fly More Combo (2 Yıl TÜRKİYE GARANTİLİ) SIFIR 18.000 TL! Eylül 2023 Tarihinde Amazon Türkiye'den alındı.İki yıl Türkiye garantilidir.KAPALI KUTU, AMBALAJI AÇILMAMIŞ.Ürün DJİ Türkiye Resmi Distribütörü Karfo Karacasulu Dış Tic. A.Ş garantilidir.Alışveriş Antalya içi elden veya eft sonrası alıcı ödemeli kargo şeklinde yapılacaktır.4 Ekim'e kadar satılmazsa kendim kullanacağım. Son fiyat. Pazarlık ve takas için mesaj atanı engelliyorum.Fiyat: 17.500 TL.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair Harpoon RGB Pro & Corsair Ironclaw RGB KAPALI KUTU - TÜRKİYE GARANTİLİ [SATILDI] SATILIK Xbox Game Pass Ultimate P-2 [SATILDI] SATILIK EA FC24 Standart X/S P-2 (ALINIK) XBOX SERİES S arıyorum