Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DJI mini 2 Fly More Combo - Çok Temiz - ND32 Filtre Hediyeli Satın Al 30 Ekim 2023 21:21 1 1 DJI mini 2 Fly More Combo - Çok Temiz - ND32 Filtre Hediyeli DJI mini 2 Fly More Combo - Çok Temiz - ND32 Filtre HediyeliHevesimi aldığım ve artık uçurmadığım için satıyorum. En son Mayıs ayında uçurmuşum.Hiç düşme çarpma gibi bir durum yaşanmadı, görüntü kalitesi harika, 15 Ekim 2024 tarihine kadar garantisi devam ediyor750 lira değerinde Freewell ND32/PL filtresini yanında hediye veriyorum, güneşin güçlü olduğu saatlerde çekim yaptığınızda çok daha kaliteli görüntü almanızı sağlayan bir filtre.Bütün yedek parçaları çantası vs hepsi birlikte verilecektir. İzmir elden teslim önceliklidir.Alana şimdiden hayırlı olsun. Fiyatta pazarlık yoktur filtre hediye ediyorum ayrı ayrı satmakla uğraşmak istemiyorum o yüzden filtresiz vermeyi düşünmüyorum.Fiyat: 17.000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK AORUS FI27Q 27 inç 2K (1440P) 165 HZ 10 Bit FREESYNC GAMING MONITOR ALINIK WH SPACE MARINE 2 ve Black Myth Wukong SATILIK REDRAGON K568 DJI mini 2 Fly More Combo - Çok Temiz - ND32 Filtre Hediyeli