Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DJI Mini 2 Fly More Combo (KAPALI KUTU/2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ) Satın Al 6 Ağustos 2022 14:21 1 1 DJI Mini 2 Fly More Combo (KAPALI KUTU/2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürün, geçtiğimiz 25 Temmuz (Pazartesi) günü Amazon Türkiye üzerinden Amazon Türkiye satıcısından alınmıştır. İki yıl Türkiye garantilidir. Kutusu dahi açılmadı, sıfır üründür.Başka bir hobi için bütçe ayırdım, iade süreciyle uğraşmak istemediğimden satıyorum fakat birkaç gün içinde satılmazsa iade edeceğim.Ürün DJİ Türkiye Resmi Distribütörü Karfo Karacasulu Dış Tic. A.Ş garantilidir.Alışveriş sadece Antalya içi elden yapılacaktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 25 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair Harpoon RGB Pro & Corsair Ironclaw RGB KAPALI KUTU - TÜRKİYE GARANTİLİ [SATILDI] SATILIK Xbox Game Pass Ultimate P-2 [SATILDI] SATILIK EA FC24 Standart X/S P-2 (ALINIK) XBOX SERİES S arıyorum