|
DJI Osmo Mobile 6 gimbal, gelişmiş takip ve hızlı başlatma özelliğiyle geliyor
-
-
Onlara 160 dolar. Bakalım bize kaç dolar olacak.
-
Android telefonlarda Dji'ın kendi yazılımı iPhonedaki gibi kadar verimli çalışmıyor malesef, maks 30 fps kaydediyor,
bazı cihazlarda 4k desteği bile yok. Alacaksanız cihazınıza göre araştırarak alın. Bu konuda Zhiyun ürünleri
yazılımdan bağımsız temel modlarda çalışabildiği için daha başarılı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zhiyun markasının da DJI'dan farkı yok. Hatta Zhiyun mühendisleriyle atıştım o konuda. Telefon destek listelerinde olsa da Iphone'de olan özellikler yok. Sorduğunuzda da markaları karalıyorlar izin vermiyorlar diye. Filmic Pro uygulaması bunların gimballarını desteklerken, kendi üreticisi olan firmalar bahanelere sığınıyor.
-
Yazılımı aynı şekilde kısıtlı evet, ben telefonun kendi kamera uygulaması ve cihazın üzerindeki mod seçme düğmesi ile uygulamasız kullanıyorum.
Ancak araştırdığımda Osmo Mobile'larda bu imkan da olmadığı için sıkıntı daha büyükmüş.
Kısacası Androidde bu cihazlar eksik uygulama desteği yüzünden genel olarak yarım yamalak çalışıyor.
Alacaklar bunu dikkate alarak alsın, ben Smooth Q3 aldığım için çok koymadı f/p olarak çok uyguna gelmişti aldığım tarihte.
Filmic bile tüm özellikleri desteklemiyor Androidde, aldım onu da pek kullanmadım. HDR açtırmıyor veya 60fps'i stabil kaydetmiyor
mesela benim S22 Ultra'da, en iyisi kendi kamera uygulaması yine. Onlar da suçu benzer şekilde telefon üreticisine atmış,
belki de Samsung veya Google gerçekten 3. parti uygulamaların 4k/60 fps veya HDR'a erişimini kısıtlamıştır. Ben Samsung'un USA forumuna
bununla ilgili öneri açtım her ihtimale karşı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X