Şimdi Ara

DJI Spark ilk izlenim ve kutu açma videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seker1adam

Merak ettiğim nokta kamera kalitesi nasıl ?

E gösteriyor ya işte...
  • Kutu açılımı ve tanıtım derken aklıma hep bu çocuk gelir. Aynı performansı dh ekibinden bekliyoruz

• DJİ BASİT BİR FİRMA ÜRETTİĞİ BATARYA LARA SADECE SÖZDE 6 AY GARANTİ VERİYOR ODA FABRİKADAN ÇIKIŞ TARİHİNİ BAZ ALARAK YANİ TÜRKİYE 3 AY SONRA GELİRSE 3 AY GARANTİ
    BENİM BAŞIMA GELEN SADECE 2 KEZ ŞARJ ETTİĞİM BATARYA BOZUK VE DE GARANTİ VERİLMEDİ PİLİN DİĞER 550 TL NOLDU UÇTU LANET ÇİNLİLELER MALININARKASINDA DEĞİL VE TÜRKİYEDE HİÇ BİR YETKİLİSİ YOK KURUMSAL OLARAK YOK BUNLARI DİKKATE ALIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede17 -- 14 Temmuz 2017; 15:52:25 >
  • Ağırlığı sayesinde resmi bir izin almadan hem Türkiye'de hem de birçok diğer ülkede kullanılabiliyor olması harika. Bu ölçülerde bu denli kaliteli ve kullanımı kolay bir drone olduğu için peynir ekmek gibi satıyor.

Bence almışken Fly More kombosunu tercih etmek lazım. Kutu içerisinde kumanda, ek pil, şarj adaptörü, yedek pervaneler gibi bir sürü detayla geliyor ve kumandayı aktif ettiğinizde asıl tam performansına erişiyorsunuz. Sadece telefonla kontrol ederseniz yavaş ve menzili düşük bunu unutmayın.

• yurt ici sozde garantili 2700 TL

yurt disi 2200TL garanti yok

• Ben bu cihazı yaklaşık 3 hafta önce aldım. Daha önce Phantom 3 kullanıyordum ancak yasaklardan sonra soğudum ve cihazı sattım. Bence Spark'ın müşteri kitlesi çok farklı. İnternette de şasesi benzediği için Mavic'le kıyaslama yapılıyor ama bence C sınıfındaki bir araç ile A sınıfı karşılaştırmasına benziyor bu, yani mantıklı değil. DJI birçok ülkedeki 500 gr uçuş sınırını bu cihazla şimdilik atlatıyor, ama resmi otoritelerin buna da düzenleme getireceğini düşünüyorum.

Ben de bir maker olarak 4 sene önce kendi drone şaselerimi toplayarak bu hobiye başladım ve en son birkaç kazadan sonra :) DJI'ın bence f/p olarak en başarılı ürünü olan Phantom 3 Advanced aldım. Dronumu çok seviyordum ancak onu bir yere götürmek çok zahmetliydi. Alüminyum bir çantam vardı ve çok yer kaplıyordu. Ayrıca kumandası, yedek pili, ipad derken hızlı bir kurulum amatör bir hobici için uzun sürüyordu. Malum şehiriçi yasaklar başladıktan sonra hiç uçuramaz oldum ve mecburen satmak zorunda kaldım.

Aklım hala dronelardaydı ve bu Spark'ı görünce tam bana göre olduğunu farkettim. Aynı SLR fotoğraf makinamı satıp kompakt kameralara geçme nedenim gibi bu Spark'ı almayı düşünüyorum. Ailemle bir doğa gezintisinde veya tatildeyken Spark'ın aracımı takip ettirerek o geziyi bir klip haline getirip saklamak hedeflerim arasında.

Bence o kadar pratik ki nerde olursanız olun çıkarıp kısa çekimler yapabilirsiniz.
    Özellikle hobiye yeni başlayacaklar ve sadece selfie dronelarla ilgilenenler için bu cihazın çok tutacağını düşünüyorum.

Aşağıda da Türkçe Spark'ın elle nasıl kontrol edileceğini gösteren bir video var, gerçekten çok yetenekli bir cihaz.

DJI Spark Elle Kontrol

• Şimdi bu drone'u uçuş izni sertifika gibi bürokratik süreçlere takılmadan uçurabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: genckanat

Ben bu cihazı yaklaşık 3 hafta önce aldım. Daha önce Phantom 3 kullanıyordum ancak yasaklardan sonra soğudum ve cihazı sattım. Bence Spark'ın müşteri kitlesi çok farklı. İnternette de şasesi benzediği için Mavic'le kıyaslama yapılıyor ama bence C sınıfındaki bir araç ile A sınıfı karşılaştırmasına benziyor bu, yani mantıklı değil. DJI birçok ülkedeki 500 gr uçuş sınırını bu cihazla şimdilik atlatıyor, ama resmi otoritelerin buna da düzenleme getireceğini düşünüyorum.

Ben de bir maker olarak 4 sene önce kendi drone şaselerimi toplayarak bu hobiye başladım ve en son birkaç kazadan sonra :) DJI'ın bence f/p olarak en başarılı ürünü olan Phantom 3 Advanced aldım. Dronumu çok seviyordum ancak onu bir yere götürmek çok zahmetliydi. Alüminyum bir çantam vardı ve çok yer kaplıyordu. Ayrıca kumandası, yedek pili, ipad derken hızlı bir kurulum amatör bir hobici için uzun sürüyordu. Malum şehiriçi yasaklar başladıktan sonra hiç uçuramaz oldum ve mecburen satmak zorunda kaldım.

Aklım hala dronelardaydı ve bu Spark'ı görünce tam bana göre olduğunu farkettim. Aynı SLR fotoğraf makinamı satıp kompakt kameralara geçme nedenim gibi bu Spark'ı almayı düşünüyorum. Ailemle bir doğa gezintisinde veya tatildeyken Spark'ın aracımı takip ettirerek o geziyi bir klip haline getirip saklamak hedeflerim arasında.

Bence o kadar pratik ki nerde olursanız olun çıkarıp kısa çekimler yapabilirsiniz.
    Özellikle hobiye yeni başlayacaklar ve sadece selfie dronelarla ilgilenenler için bu cihazın çok tutacağını düşünüyorum.

Aşağıda da Türkçe Spark'ın elle nasıl kontrol edileceğini gösteren bir video var, gerçekten çok yetenekli bir cihaz.

DJI Spark Elle Kontrol
    Selamlar bu spark en fazla kaç metre yüksekliğe çıkabiliyor? Sanırım diğer pro drone'lar gibi yükselmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 23 Temmuz 2017; 2:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesut Çevik kullanıcılar hakkında yorumları.Gerçek yüzünü görün.DJI Spark ilk izlenim ve kutu açma videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 23 Temmuz 2017; 14:15:30 >
  • Detaylı inceleme olacaktı??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.