Şimdi Ara

dl.exe hatası acele yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir internet cafenin sistemini yeniliyorum.makinaları sistemi kuruyorum.hersey tamam.internete baglanıyor.ama oyunları açtıgım anda dl.exe die bir hata veriyor.(oyunlar kurmadan direk diskten calısıyor )
    ama bazı makinalarda aynı konfigrasyon aynı oyunlar oldgu halde bana sorun yapıoş.Bu Sorunla bugne kadar karsılasmıs olan bir arkadasım varsa ve yardımcı olursa cok teşekkurler

• Oyunu kuruyormusun Kardeş Yoksa Copy-Paste faLan mı yapıyorsun...
  • abi oyunlar hdd lerde hazır yuklu yani.
  • nasıL hazır yüklü ? Hem sistemi yeniliyorum diyorsun hemde Hazır yüklü nasıl ?

Ghostla HDD to HDD mi yapıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysleader -- 16 Mayıs 2006; 14:51:24 >
  • Kardeş driverlerinden eksik olan yok değil mi?Ekran kartının open gl konsolunu yükledin mi?Ve son olarak windowsu kurarken sorun yaşadın mı?
  • hata mesajı nasıl?
  • hayır ekran kartının open gl yuklemedim.ya oyunlar hdd eskiden kurulmus kısayollarını atıyorsun ve çalışıyor oyunlar.ama diger makinalardada aynı oyunlar var ama sorun yok anlamdım gitti ya.
  • Ghostu atarken hata falan yapmış olabilirsin.Kardeş sorunu tam açmıyosun ki.Sistemleri nasıl tazeliyosun,neyle tazeliyosun,hangi programı kullanıyosun,dll.exe demişin bunu binbir şekli var bu hangisi?Tam açılımı nedir?Bunları bi yaz ki yardımcı olalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 145jackal

hayır ekran kartının open gl yuklemedim.ya oyunlar hdd eskiden kurulmus kısayollarını atıyorsun ve çalışıyor oyunlar.ama diger makinalardada aynı oyunlar var ama sorun yok anlamdım gitti ya.

hata mesajı nediyo kaarrdeşim
  • sorun arkadaslar dl.exe sorunu dll.exe sorunu deil.sistemleri c ye format atarak windowsu yeniliyorum ama oyunlar d de calısıyor.ya oyunlarda sorun oldugunu zannetmiyorum cünkü diger makinalar saglıklı calısıyorlar.kafayı sıyırmak uzereyim arkadslar ya
  • Şöyle bi mantık yürütebilirsin. Diğer makinalarda dl.exe dosyasını arat Belki system klasörüne atıyordur öyle bi dosya diğer makinada çıkarsa eğer bu sorun veren bilgisayarda da aynı yere o dosyayı kopyalayarak deneyebilirsin.

Not: kesin çözüm demiyorum kardeş. Sadece mantık yürüttüm.
  • quote:

sorun arkadaslar dl.exe sorunu dll.exe sorunu deil.sistemleri c ye format atarak windowsu yeniliyorum ama oyunlar d de calısıyor.ya oyunlarda sorun oldugunu zannetmiyorum cünkü diger makinalar saglıklı calısıyorlar.kafayı sıyırmak uzereyim arkadslar ya

tamam kardeş anladık fakat hiç hata mesajı vermiyo mu yada dl.exe hatası olduğunu nerden anlıyorsun. sana yardımcı olabilmemiz için lütfen karşına çıkan hataları biraz daha açıklarmısın.pls???
  • arkadslar dl.exe die bir cmd ekranı cıkıor karsıma ve ilk kez bole bir sorunla karsılasıorum ban
  • quote:

arkadslar dl.exe die bir cmd ekranı cıkıor karsıma ve ilk kez bole bir sorunla karsılasıorum ban

kanatimce virüs(worm) sorunu olabilir??. istersen regeditte
    local_machine->software->microsoft->windows->currentversion->
    run
    runonce
    run ile başlayanların alt klasörlerinde acayip gördüğün şeyleri sil..(bilmiyorsan deneme)
  • arkadslar iste resimi bu ya valla kafayı sıyıracagım

• KARDES SEN SORUNU ANLATANA KADAR MILLET KAFAYI SIYIRDI OPENLG YUKLE DENE ONDANDIR
  • arkadaşlar bu kesinlikle bir virüs

Backdoor.NTHack sanırım

http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.nthack.html

linkinden bilgi alabilirsiniz

profilimdeki linkten de bilgisayar güvenliği ile ilgili projelerimi takip edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.