Şimdi Ara

DLC alma sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler gamyonlu 34 , bundan sonra UK almam gerekiyor sanırım.
  • aldığımız psn card ları arkadaşlarımızla nasıl paylaşabiliyoruz?5 kişi ile paylaşılabiliyor bildiğim kadarıyla
  • Uncharted 2 3. Bölge oyununa sahibim us psn'den dlc indirmiştim ama çalışmamıştı mirror's Edge 3.bölge oyununda us psn'den indirdiğimde dlcler çalışmıştı uncharted'te dlclerin çalışmamasının nedeni nedir biri yardım edebilir mi ?
  • ARkadaşlar "son" bir kez sormak istiyorum. Makinem ntcs, Mag oynuyorum, oyun 2. bölge, ben DLC'leri almak için "UK" psn parası mı almalıyım?
  • oyun 3. bölge ise, psn'ye US (amerika) olarak kaydedilmiş bir hesaptan, dolar olarak almalısın.

oyun 2. bölge ise, psn'ye EU (avrupa) olarak kaydedilmiş bir hesaptan, pound olarak almalısın.

US (amerika) hesaptan indirdiğin bir dlc asla 2. bölge oyunda çalışmaz. ülkemizde satılan oyunların çoğu 2. bölge. ama bilinmediğinden yada önemsenmediğinden insanlar psn'e (benim gibi) US hesap ile kaydolmak gibi bir hata yapiyor (nedense!) ve o hesapla trophy, rank vs kastığınız zamanda yeni bi hesap açmak zor oluyo, istemiyo insan.

psn'nin en büyük ayıbı, adres kısmında ülkeni değiştiremiyor olman. sırf bu yüzden psn plus almıyorum ben. deseler ki arkadaş öde bana 300-400$ değiştirelişm senin ülkeni anında al sana 500 papel derim. o derece kıymetli benim için hesap.. ama olmuyor işte ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man0waR

oyun 3. bölge ise, psn'ye US (amerika) olarak kaydedilmiş bir hesaptan, dolar olarak almalısın.

oyun 2. bölge ise, psn'ye EU (avrupa) olarak kaydedilmiş bir hesaptan, pound olarak almalısın.

US (amerika) hesaptan indirdiğin bir dlc asla 2. bölge oyunda çalışmaz. ülkemizde satılan oyunların çoğu 2. bölge. ama bilinmediğinden yada önemsenmediğinden insanlar psn'e (benim gibi) US hesap ile kaydolmak gibi bir hata yapiyor (nedense!) ve o hesapla trophy, rank vs kastığınız zamanda yeni bi hesap açmak zor oluyo, istemiyo insan.

psn'nin en büyük ayıbı, adres kısmında ülkeni değiştiremiyor olman. sırf bu yüzden psn plus almıyorum ben. deseler ki arkadaş öde bana 300-400$ değiştirelişm senin ülkeni anında al sana 500 papel derim. o derece kıymetli benim için hesap.. ama olmuyor işte ..

Ben de usa hesabı alan "bilgisizlerdenim."

Mag'ın DLC'leri için gidip şimdi uk paund'u alacağım, şu "uk" üzerinde olan hesaplar var ya, psn para değil. Öyle bir hesap alacağım, oradan alacağım DLC'leri. Hayır bu "işlemi" bilmediğim için gittim 50 dolarlık us hesabı aldım :) Neyse, böyle böyle öğreniyoruz. Şu UK için para alayım da, MaG'a, Killzone2'ye DLC alayım..

Bu arada bir şey sormak istiyorum. US hesabı almıştım, UK psn kart aldığım zaman US olduğu için hesabım numarayı yükleyemeyeceğim. UK hesabı da açamayacağıma göre, ne yapacağıom ben? Nasıl UK Paund'u alacağım? Of çıkmaz sokağa girdim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 11 Temmuz 2010; 0:42:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

ARkadaşlar "son" bir kez sormak istiyorum. Makinem ntcs, Mag oynuyorum, oyun 2. bölge, ben DLC'leri almak için "UK" psn parası mı almalıyım?

Evet
  • ARkadaşlar UK parası alacağım da, UK hesabı açmak istiyorum, Bunun için kullandığınız, sıradan, kayıt olmak için yazdığınız bir adres var mı acaba?
  • Google'a gir, "Turkish Restaurant in England" gibi arat, bir Türk restoranını adres göster :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci
    Ben de usa hesabı alan "bilgisizlerdenim."

Mag'ın DLC'leri için gidip şimdi uk paund'u alacağım, şu "uk" üzerinde olan hesaplar var ya, psn para değil. Öyle bir hesap alacağım, oradan alacağım DLC'leri. Hayır bu "işlemi" bilmediğim için gittim 50 dolarlık us hesabı aldım :) Neyse, böyle böyle öğreniyoruz. Şu UK için para alayım da, MaG'a, Killzone2'ye DLC alayım..

Bu arada bir şey sormak istiyorum. US hesabı almıştım, UK psn kart aldığım zaman US olduğu için hesabım numarayı yükleyemeyeceğim. UK hesabı da açamayacağıma göre, ne yapacağıom ben? Nasıl UK Paund'u alacağım? Of çıkmaz sokağa girdim!!

Yapacak birşey yok .. Mecburen UK hesabı açacaksın. Ama üzülme, şöyle bir çözümü var bu işin. UK hesabı aç, UK hesabınla DLC'yi indir, kur. Sonra US hesabınla oyuna girip DLC'nin aktif olduğunu göreceksin, UK hesabını sadece indirme işlemlerinde kullanırsın, oyunları da illa UK hesabınla oynamak gibi bir zorunluluğun yok.

Aynı şekilde bende 50$ kart almıştım elimde patladı. Hiç bir işe yaramadı ... Şimdi UK hesap açtım, 50 pound yükledim, artık o hesaptan indirip US hesabımdan oynuyorum.

Durmak yok, yola devam

• ben en son 20 pound luk psn kartı(uk için) gg den 52 liraya almıştım mw2 game pack i için
  • Arkadaşlar psn uk kartımı aldım, şimdi Killzone2 map pack'i indiriyodum. İndirme işlemi bittikten sonra, oyunun ayarlarının olduğu kullanıcıya geçip mi kurayım? Yoksa uk hesabında mı kurmam gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

aldığımız psn card ları arkadaşlarımızla nasıl paylaşabiliyoruz?5 kişi ile paylaşılabiliyor bildiğim kadarıyla

cevaplıyıcak olan yokmu:(
  • ben ps3 ü amerikadan aldım, accountum türkiye, oyun satın alıcam sorun yasarmıyım (final fight oyununu almayı dusunuyordum psn den ? )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.