Şimdi Ara

DM DÖNMEK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SORAYİM DEDIM MAGE İLE DM DÖNEBILIRMIYIZ YANI LVL IN EN AZ KAÇ OLMASI LAZIM VE İTEMLERI NELER OLMASI LAZIM YAZARSANIZ SEVINIRIM !

• donemessin lvl 54 mage ben lvl 60 mage arkadasım war ben glacier olmama ragmen donemedik dm dier yaratıklara gore uzakdan wurabilio
  • Hayır ya yakından manes of fire la felan yani warrior gibi assasın gibi yakından dövüş onu sordum kaç healler olması lazım ve itemler ne olması lazım ?
  • Lvl 62 int mage döner diye düşünüyorum
    +10 hp takılar set
    +7 shell set
    glacier lightning flame farketmez önemli olan yatmaması
  • Evet yani arada yatmamak orc assasın gelıp bı spıke town ceker sonra bızıde magdur eder ama dönmem lazım item lazım para lazım of nası yapıcam bılmıyom
  • bn kesen birini gördüm tek healciyle dönüyodu manes wuruodu hep
  • quote:

Orjinalden alıntı: pythia

Hayır ya yakından manes of fire la felan yani warrior gibi assasın gibi yakından dövüş onu sordum kaç healler olması lazım ve itemler ne olması lazım ?

item falan kurtarmaz lag girerse 2. vuruşta yatarsın o yüzden uzaktan 2 mage dönebilir ancak 1 tanesi kesin glacier olmak şartıyla
  • valla ben 62 warriorum dm dönerken undying alıyorum yaklaşık 3900 canım oluyo aklınıza ne geliyosa atıyo debufferlar ve arada genede yatıyorum...
  • edenada doenen varsa donelım hergun donuyoz gennelıkle bı healcı bı massive bı buffcu ve bıde balde yeterlı oluyo ama blade ıtemlar saglam olmalı sonucta kesen o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.