ARKADAŞLAR SORAYİM DEDIM MAGE İLE DM DÖNEBILIRMIYIZ YANI LVL IN EN AZ KAÇ OLMASI LAZIM VE İTEMLERI NELER OLMASI LAZIM YAZARSANIZ SEVINIRIM !
donemessin lvl 54 mage ben lvl 60 mage arkadasım war ben glacier olmama ragmen donemedik dm dier yaratıklara gore uzakdan wurabilio
Hayır ya yakından manes of fire la felan yani warrior gibi assasın gibi yakından dövüş onu sordum kaç healler olması lazım ve itemler ne olması lazım ?
Lvl 62 int mage döner diye düşünüyorum +10 hp takılar set +7 shell set glacier lightning flame farketmez önemli olan yatmaması
Evet yani arada yatmamak orc assasın gelıp bı spıke town ceker sonra bızıde magdur eder ama dönmem lazım item lazım para lazım of nası yapıcam bılmıyom
bn kesen birini gördüm tek healciyle dönüyodu manes wuruodu hep
quote:
Orjinalden alıntı: pythia
Hayır ya yakından manes of fire la felan yani warrior gibi assasın gibi yakından dövüş onu sordum kaç healler olması lazım ve itemler ne olması lazım ?
item falan kurtarmaz lag girerse 2. vuruşta yatarsın o yüzden uzaktan 2 mage dönebilir ancak 1 tanesi kesin glacier olmak şartıyla
valla ben 62 warriorum dm dönerken undying alıyorum yaklaşık 3900 canım oluyo aklınıza ne geliyosa atıyo debufferlar ve arada genede yatıyorum...
edenada doenen varsa donelım hergun donuyoz gennelıkle bı healcı bı massive bı buffcu ve bıde balde yeterlı oluyo ama blade ıtemlar saglam olmalı sonucta kesen o
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme