Şimdi Ara

[dMb] - Diablo Mephisto Baal - Casual Oyuncular - Takımımız Kuruldu Yeniden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [dMb] - Diablo Mephisto Baal - Casual Oyuncular - Takımımız Kuruldu Yeniden

Evet arkadaşlar, ilk klan oluşumu benden olsun dedim.

Oynasana'da Diablo 2 ile başlayan sonra da LoD ile devam eden [dMb] tagi (Diablo - Mephisto - Baal) altında bir klan kurucusuydum. 8 oyuncumuz vardı, herhangi bir ligde ya da turnuvada şampiyonluğumuz olmamasına rağmen çok güzel vakitler geçirdik. Bu 8 arkadaşın 4 ü ile hala görüşürüm.

Şimdi Diablo 3 ün çıkması ile, bu klan oluşumunu tekrar başlatmak istiyorum. Oyun çıktığı zaman (klan sistemi olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz henüz) en azından belirli oyuncu arkadaşlarım ile aynı bayrak altında oynamak isterim. (Aynı banner altında mesela )

İş bu halde, katılmak isteyen arkadaşlar bana PM ile;

Ad / Soyad:
    Mezun Olduğu Okul / Bölüm:
    Mesleği:
    Oyuna Ayıracağı Vakit:
    Klan Karakteri: (BB, DH, WD, Wiz, Monk)
    Diablo Geçmişi:

bilgilerini göndermeleri gerekmektedir.

Görüşmek dileğiyle,

[dMb] - Diablo Mephisto Baal - Casual Oyuncular - Takımımız Kuruldu Yeniden

Clan sitemiz kurulmuştur. Katılımlarınızı beklemekteyim.
    http://dmb.enjin.com

DÜZENLEME

RoS un gelecek olması ve 2.0.1 in gelmesi ile klanımız oyun içinde de oluşturulmuştur.

<dMb> tag i Diabl0 Mephist0 8aal adı ile klan listesindeki yerimizi aldık.

Kurallarımız ve kişilerimiz aynı olmakla birlikte üye alımımız vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 27 Şubat 2014; 15:44:43 >

• Klanımızın resmi konusuna:

http://forum.diablo3-turkiye.com/thread-14.html

adresinden ulaşabilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klan Görevlendirmeleri:

theFaLLeN -----> Kurucu, Müdür
    Helldancer -----> İnsan Kaynakları Sorumlusu
    neuro -----> Karakter Danışmanı
    keshberfo -----> Halkla İlişkiler / Dış İlişkiler Sorumlusu
    lyldrm -----> Depo / Stok Sorumlusu

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhabalar arkadaşlar,
    Öncelikle hepinize dMb çatısı altında keyifli oyunlar dilerim. Kurallarımıza geçmeden önce bilmenizi isterim ki, artık eskisi gibi saatlerimizi ayırıp oyun oynayabileceğimiz günlerimiz geride kaldı. Pek coğumuzun iş hayatı, ailesi gibi öncelikli sorumluluklarının bulunduğunu hatırlatmak isterim. Bu nedenle bu çatı altında toplanma amacımız, eskiye özlem duyan, ancak günümuzdeki sorumlulukları gereği Diablo 3 oynamaya sınırlı vakit ayırabilecek ve en önemlisi hırs yapmaktan öte; stres atabilmek ve keyif alabilmek amacıyla oynayacak arkadaşları güzel bir muhabbet ortamında bir araya getirmektir. Bu konuda sizlerin de aynı görüşler içerisinde olduğunuzu umarak güzel vakit geçirmenizi diler ve aşağıdaki temel kurallara göz gezdirmenizi rica ederim. (Kuralları .doc formatında indirebilirsiniz.)
    Kuralları İndir ve Oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 8 Mayıs 2012; 23:02:51 >

• Forumda 30- olan bizler, bariz şekilde eziliyoruz hocam. Herşey 30+ için, bi girişimde bulunmamız gerekiyor bizim de

Şaka bir yana, hayırlı olsun hocam. Diablo zevkli, arkadaşlarla birlikte muhabbet ederek oynamak daha da zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 4 Mayıs 2012; 12:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Forumda 30- olan bizler, bariz şekilde eziliyoruz hocam. Herşey 30+ için, bi girişimde bulunmamız gerekiyor bizim de

Şaka bir yana, hayırlı olsun hocam. Diablo zevkli, arkadaşlarla birlikte muhabbet ederek oynamak daha da zevkli
    Teşekkürler Bögüalp,
    Umarım hayalimizdeki ortam oluşur ve yıllar sürecek arkadaşlıklarımız olur. Her şeyden önce kaliteli muhabbetler ve takım ruhunu özledim.
  • oooo güzel Başarılar temenni ederim. Takımda gerçekten ağır toplar mevcut. Bakalım bizden ne çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagore

oooo güzel Başarılar temenni ederim. Takımda gerçekten ağır toplar mevcut. Bakalım bizden ne çıkacak.

Ömrümüz el verirse PvPde de görüşürüz
  • Vayyy, ihtiyar heyetini kess !

Şaka bir yana hayırlı olsun, oyundan olabildiğince fazla keyif almanızı dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABomb -- 4 Mayıs 2012; 19:03:31 >
  • Benim arkadaslardan haber çıkmayacak gibi, diger forumda ki teklifin halen gecerliyse katılmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Benim arkadaslardan haber çıkmayacak gibi, diger forumda ki teklifin halen gecerliyse katılmak isterim.

Tabii ki de geçerli,
    Hemen güncelleyeyim listemizi
    Oyun takma adın ne olacak, hangi karakterle oynayacaksın temel olarak, bir de oturduğun yer ve BTag alırsam kayıt işlemlerini tamamlayabiliriz.
  • Oyun takma adı: Helldancer
    Btag : net değil değiştireceğim
    Char : WD
    İkamet : Ankara

• quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Oyun takma adı: Helldancer
    Btag : net değil değiştireceğim
    Char : WD
    İkamet : Ankara

Welcome bro Oyun açıldığında BTag imizin başına dMb koyacağız. Senin için de sorun olmaz değil mi?
  • Sorun teşkil etmez
  • Ben takım kurmaya çalışıyorum kimse yanaşmıyor. eğer yeriniz varsa bende sizin gruba geleyim bari
  • hee ben buralardayım haberiniz olsun :D

bu arada oyunda nikim gene eflatun olur [dMb]Eflatun şeklinde yeni bir acc alabilirim bunun için ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 5 Mayıs 2012; 14:06:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

Ben takım kurmaya çalışıyorum kimse yanaşmıyor. eğer yeriniz varsa bende sizin gruba geleyim bari

Helldancer dan istediğim bilgileri senden de isteyeyim o zaman

@Qmandan,
    Tamam bro, güncellerim o şekilde. Özel karakter olmadigi için ben BTag i dMbFaLLeN yapacağim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 5 Mayıs 2012; 17:49:36 >
  • battle TAG: dmbKesh şeklinde değiştiricem birazdan.
    Oyun içindeki Char'ın ismini de isterseniz , [dMb]Zealot olacak.
    BattleTag'ı yenii bir Battle.net hesabı açsam mı sorusuna hala cevap veremediğim için oyun elime geçince haber veririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 6 Mayıs 2012; 15:56:07 >
  • D3 konusu ve neredeyse başlıkların tamamı 15 - platformuna indiğinden (bazen ciddi ama insanlarla dalga geçilen başlıkları da takip etmiyorum artık,amaç ne olursa olsun insanlarların bilgi eksikliği ile ilgili olarak kişiliklerinin rencide edilmesini doğru bulmuyorum) forumu takip etmiyorum artık arkadaşlar.

Bu başlığı kısayollara aldım,herhangi bir anektod olursa paylaşılacak http://diablo3-turkiye.com üzerinden her zaman ulaşılabilir.
  • [dMb]Solidsnake
    [dMb]dasHell
    [dMb]EarthShaker
    [dMb]Bloodthirsty

Başka kimler vardı la? Wizard'a yaz beni de.
    Demon Hunter'a da lyldrm yaz. (Loki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

[dMb]Solidsnake
    [dMb]dasHell
    [dMb]EarthShaker
    [dMb]Bloodthirsty

Başka kimler vardı la? Wizard'a yaz beni de.
    Demon Hunter'a da lyldrm yaz. (Loki)

Bak şimdi, nasıl hatırladın, ben zor hatırladım. Bloodthirsty ile dasHell bendim aga. Sonra theFaLLeN oldum kaldı öyle.

iluvatar vardı, longinus vardı, bir iki kişi daha adı aklıma gelmeyen.

Ekliyorum sizleri de

Çok güzel takım olacağız, çoook

@keshberfo,

Oyun çıkınca dMb koyarsın dostum, acele etmene gerek yok. Zealot benim Palanın adıydı D2 de. Güzel seçim, go for it

@OzZ,

Haklısın dostum, ben de oyun çıkana kadar Minecraft oynuyorum, bakmıyorum buralara fazla. Oyun çıkar çıkmaz organizasyonumuzu yapıp takımdan friend list oluşturalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 8 Mayıs 2012; 0:30:55 >

• Diğer konulara yazasım bile gelmiyor :(
    17-18 Mayıs için yıllık iznimden 2 gün aldım. Hanımı ikna ettim, 4 gün boyunca bana karışmayacak ve hardcore'un dibine vurucam :) Şimdi tek umudum ARAL oyunu 16 Mayıs günü elimde olacak şekilde kargoya verir mi acaba ? Çünkü şirketin adresini vermiştim, eğer 16 Mayıs'da kargo elime ulaşmaz ise 2 gün izin almamın hiçbir anlamı olmayacak gibi görünüyor :(

@theFallen >> Zealot, Heros3 zamanından beri Monk klasının upgrade olmuş haliydi. O günden bu güne her oynadığım oyunda Monk türevi bir class olduğunda adını Zelaot koyuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.