Neden hor görüyorsunuz ki? Bu devlet değil midir öğrencisine verdiği krediyi 2 yıl içinde faiziyle geri alan? Bence bu hiç bir şey değil ;)
quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 ne reklamı var? ben bir şey göremedim. vay hocam döndün mü? En son sınırmış banlatmıştın kendini.
quote:Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 ne reklamı var? ben bir şey göremedim. vay hocam döndün mü? En son sınırmış banlatmıştın kendini. eyvallah, öyle bakayım dedim ne var ne yok.
quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 quote:Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 ne reklamı var? ben bir şey göremedim. vay hocam döndün mü? En son sınırmış banlatmıştın kendini. eyvallah, öyle bakayım dedim ne var ne yok. Hoşgeldin. Kullanıcı adının sonunu tam hatırlayamadığımdan dedim feykini mi açtılar acaba
quote:Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı Arkadaşlar öyle demeyin adamlar sunucu masraflarını karşılıyorlar :( O reklamlar olmasa biz dmi'ya ulasamayız Bu yazdığımı neden herkes ciddiye aldı ki Ciddiye alıncak bir tarafı da yok