Bildirim
DMO Digimon Yakalama?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Digimonlardan 2 tür yumurta düşüyor . Birisi data egg birisi mercanary egg . Mercanary egglerden digimon çıkartabiliriz ama bunun için data gerekir .
Data eggleri bir npcde scan yaptırıyoruz . İçinden data çıkabilir veya ekmek , vitamin , disc vs. çıkabilir . Mercanary egglerde farklı özellikte data ister .
Mesela Plant (bitki) pokemon Plant data ister . Mercanary egglerin altında hangi datayı ne kadar istediği yazar. -
quote:
Orijinalden alıntı: dragonis
Digimonlardan 2 tür yumurta düşüyor . Birisi data egg birisi mercanary egg . Mercanary egglerden digimon çıkartabiliriz ama bunun için data gerekir .
Data eggleri bir npcde scan yaptırıyoruz . İçinden data çıkabilir veya ekmek , vitamin , disc vs. çıkabilir . Mercanary egglerde farklı özellikte data ister .
Mesela Plant (bitki) pokemon Plant data ister . Mercanary egglerin altında hangi datayı ne kadar istediği yazar.
hocam biraz daha açıklayıcı olabilirmisin? bazı yumurtalar düşüyo high class item felan yazıyo onlardanmı bahsediyosun? -
mesela ben gabumon istiyorum ne yapmalıyım? -
Gabumon mercanary egg çıkartmalısın bunun için gabumon öldürmelisin biraz zor çıkar . Mercanary eggi açmak içinde Beast data çıkarman lazım . Hp
Attrubite gibi itemleri "Equipment Merge" yazan NPClerde Analiz ettirip sonrada giysilere ekleyebilirsin. -
Mercanary eggler düştülermi süper bi şekilde parlarlar. Ustulerinde digimon ismi yazar düşen. -
Öyle bir parlar ki sanarsın meteor :D -
5/5 felan var onlar ne ben gotsumonu 5/3 de cıkarttım. -
4/5 ve 5/5'ler normal boyutundan daha büyüktür ve statlarında çok olmasa da fazlaları vardır. -
bir digi egg açmamız için en az 2/5 olması lazım buda champion seviyesine kadar açık olmuş oluyor, 3/5 te açarsak ultimate seviyesine kadar açık oluyor, 4/5 te açarsak mega seviyesine kadar açık oluyor ve 5/5 te sadece boyutu büyüyor yeni bi seviye açılmıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X