dsde Digimon yumurta kırıpmı yakalanıyor?dsde Görevler böylemi ? Benim benzettiğim tek şey evrimleri ve başlangıç digileri
@Shaq33: Şunlara bir bak istersen;
@Mew_Three: Sonuçta 2 oyunda da Digimon yakalamak için Digimon'un Data'sı kullanılıyor. Görevlerin ne ile ilgili olduğu hakkında yorum yapamam, çünkü görevden göreve değişir; ama her 2 oyunda da görevler NPC lerden alınıyor.
ben kız olanı attım ama bu erkekolanı konuşma balonu varya orda benziyor diye hatırlıyom olmassa da canımız sağolsun birileri uyarmassa yanlışlarımız yanlış kalacak,doğru değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL
@Shaq33: Şunlara bir bak istersen;
@Mew_Three: Sonuçta 2 oyunda da Digimon yakalamak için Digimon'un Data'sı kullanılıyor. Görevlerin ne ile ilgili olduğu hakkında yorum yapamam, çünkü görevden göreve değişir; ama her 2 oyunda da görevler NPC lerden alınıyor.
Ds süperdi ama Dawn ve Dusk ta batırmışlar bence.
@Shaq33: Yanlış bilsen bile doğrusunu öğrenmiş olsun En azından yanlışını kabulleniyorsun, kabullenmeyenler de var @CrasHh: Bölümde Digimon World tüm DS oyunlarının toplu konusu var. Fikirlerini orada paylaşsan daha iyi olur
kesinlikle düşünsene imperial dramon paladin yapion ama 1 lvl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme