Bildirim
Dmo oynayanlar burda toplanıyoruz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben oynuyodum sonra bozuldu tekrar yükledim yine açılmadı :P zaten Korece olduğu için anlamıyodum bişey -
bosver dmo yu aslan gibi DBO muz var -
aslan gibi dbo nuz varda saolsun kimse yardımcı olmuyor ayrıca grafik olarak dmo süper -
birinin yardım etmesimi lazım? ben kimseden yardım istemedim hani kimsedende bişey ummadım zaten oyuna başlarken bi konu açtım salak salak mesajlar atıldı 1 ay geçmedi serverın en iyisi oldum bana yardım etmeyen adamlar yardım için yalvarır oldu.Zırnık yardım bi boss kesimi için bile almış değilim kendi bosslarımı kendim kestim yani ne demekmiş,birinden bişey umarak yapacaksan hiç birşey yapmayacaksın ha yardım eden olursa ne ala teşekkürünü edersin biterde kimse yardım etmiyo diyede sitem edecek bi durum yok milletin ne böyle bi zorunluluğu var nede millet bi yere yardımla geldi istiosanız charın son halini atam 1 tane Egg 1 tane crest yok hayrına aldığım ama nese uzatmanın alemi yok ben dmo oynama bişey demiyorumda kimse yardım etmiyo diyede başka oyuna b.k atmanın manası yok -
dmonun %95 ini biliyorum.ama birlikte kasalım diyen varsa kasarız. ben 3/4 serverdeyim -
ghost ben hiç bişeye b*k atmıyorum dostum yanlış anladın sen beni bana birsürü mesaj geldi öyle böyle vaatlerde bulunanlar oldu şu servere gel türk bol beraber kasarız kasıyorum gelen yok pm e cevap vermezler öyle böyle yani benim yardım dediğim item değil zaten sadece yanımda biri olsun muhabbet edicek bi kaç soruma cevap versin yeter. Dostum tamam dmo yu oynayalım geliyim o servere pek bilmiyorum oyunu :S özelden ulaşırmısın bana -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetars
bosver dmo yu aslan gibi DBO muz var
Bazen Sıksada Haklısın :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X