Şimdi Ara

dmoz hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merak ediyorum bu dmoz neye gore site ekliyor acaba biraz elit gozukmesine ragmen bazen guzel siteyi kabul etmiyor ama bir bakiyorsun guzel degil dedigin bir siteyi eklemis nedir bu dmoz un standartlari bilen; eklenen birisi varsa burada anlatirsa sevinirim

• bazı editörleri acayip katı bazı editörleri melek :p

spam kelimeler kullanıyorsan titlen de gereğinden fazla kelime varsa meta taglarında sitenle alakasız kelimelr varsa

bunlar eklenmeme nedenlerin.....
  • Bende DMOZ da editörlük yaptım fazla buyuk olmayan bir kategori olsa bile yaptım ve BIRAKTIM. hatta o kategorinin en üstü belki gormussunuzdur YASHIN die biriydi o da bırakmıs diye duydum. Yani kısacası özel bi iş değil Burnu havalara kaldıracak bir olayda değil ama malesef Editörlerin bazıları KEYFI davranıyor. ozellikle Türkçe kategorilerin editörleri.

Site sahipleride bikaç senin benim gibi adamın kaprisiyle ugrasıyor. istekte bulunun eklenmezse eklenmez fazla kasmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhit.com -- 26 Temmuz 2006; 19:53:55 >
  • benim sorunum eklenip eklenmemek degil
    sadece madem boyle bir olay yapiliyor duzgun is cikarilsin oyle degilmi tum kurallara uyuyor olsanda harika bir web siten olsada bir kisinin eklemesine bagli olmamali diye dusunuyorum
    siz nedersiniz?
  • e bende onu diyorum keyfi editorler yuzunden DMOZ un insan emekli kaynak cabsı baltalansada elden bişey gelmez. Yetkili yok sikayet edebilecegin FORUMLARI var oraya yazdıgın mesajda anında siliniyor Şikayet iceriyorsa. Malesef ona da katlanamıyorlar.
  • keske amacina ulassaydi demekten baska birsey gelmez elden ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.