Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Dnamakerdan Detaylı KAYLE Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar ben mainim olan Kayle hakkında ufak bir reber hazırlamak istedim
    Her zaman olduğu gibi rehbere KDA oranımı yollayarak başlıyorum

KDA çok daha iyi olabilirdi ama ranked teamde 1 e 10 gittiğim bir maç saolsun ( arkadaşlarla ezilmiştik hafiften trolledikte :D )
    Gelelim şampiyonumuzun skilerine
    Yetenekler
    Q-

Skilimiz verdiği yüksek slow sayesinde Kayle ın kaçma kovalama skilerindendir . Late de verdiği yüksek hasarda cabası

W-
    Bir dost şampiyonu kutsayarak 60/105/150/195/240 (+35% Yetenek Gücü) can değerinde iyileştirir ve Hareket Hızı değerini 3 saniyeliğine /21/24/27/30 arttırır.

Yeteneğimiz göründüğü gibi Kayle ın hasar potansiyelinden çok işlevselliğini arttırıyor lanede uzun süreler kalmamıza olanak sağlayan önemli bir skill

E-

Kayle'ın Saldırı Menzili 10 saniyeliğine 400 artar ve normal saldırıları vurduğunda fazladan 20/30/40/50/60 (+40% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.İlave olarak, hedefin yakınındaki rakipler saldırıda 20/30/40/50/60 (+40% Yetenek Gücü) büyü hasarı alır.

Yeteneğimiz Kayle ı Kayle yapan yetenektir bence mükemmel hasar ve kolay minyon biçmemizi sağlayan naçizane skilimiz
    R-

Kayle'ın hedefini kutsal ışığa boğarak, hedefin 2/2.5/3 saniye boyunca hiçbir hasardan etkilenmemesini sağlar.
    Evet Kayle ın hem işlevsel olarak gelişmesini hemde skor alma olanağını arttıran mükemmel bir yetenek (Canı az olan adama dive attığımızı varsayalım flash +R+ Q +ignite + E aa aa

Artılar-Eksiler

Artılar

Mükemmel wave clear
    Early gamede lane harras
    Çok güçlü late game
    Kendini koruyabilmesi

Eksiler
    Silence karşı güçsüz ( lanede Lb lulu gibi herolara karşı )
    E sinden dolayı ister istemez lane pushluyor ( bu biraz bana özel bir hata )
    Early gamede 1 v 1 kalırsa birçok APC yi kesemiyor ( özellikle 6. Seviyeden önce )

İtem Dizilimi

Evet geldik son iteme ben 3 itemden 1 ini tercih ediyorum karşımda aktifini kullanarak ultisini vb özelliklerini bozabileceklerime karşı
    bu
    Lb gibi ne olduğunu anlamadan tekleyen hero varsa bu

Tekrar yaşamam lazım diyorsanız ben pek tercih etmesemde

Skill Sıralamaları

1-E, 2-Q,3-W,4-E,5-E,6-R,7-E,8-Q,9-Q,10-E,11-R,12-Q,13-Q,14-W,15-W,16-R,17-W,18-W

Neden ilk E max diye soranlar için Q nun son yediği nerften (ap ratiosu düştü) dolayı artık e füllemek daha mantıklı bence nedeni ise farm yapmayı çok basitleştiriyor.

Matchuplar ve item sıralaması (örneğin nashor alırken ilk hangi küçük parçasını almak vb ) yarına arkadaşlar ilk rehberim beğendiyseniz şimdiden teşekkürler

• Yeteneklerinin resimleri eski.
  • Guinso'nun Hiddeti tavsiye eder misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok detaylıymış
  • Bot efsunlamayalım mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksikler var ama başlangıç olarak güzel bir rehber olmuş
  • forever_ducale kullanıcısına yanıt
    Arkadaş eklememiş ama Kayle ın core itemlarından biridir bana kalsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Bot efsunlamayalım mı ?

Unutmuşum aslında erkenden sığnak alıp az farm kaybetmeye oynarım iyi hatırlarma teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever_ducale

Guinso'nun Hiddeti tavsiye eder misin ?

BU itemi seçmeme nedenim verdiğim 5 item bence olmassa olmaz ( nashor rabadon lich boğan bot hiçlik değneği ) nedeni ise mutlaka alex ich kayle 1 shot videosunu izlemişsindir bu build buna imkan veriyor ( son lich boğan nerfünden sonra olmuyor ama ) kendimi korurum dersen son item alabilirsin
  • Kdada farm az
    Birde nashorun disinden sonra rabadon degil lich bane tercih ediyorum ben daha iyi oluyor gibi

• Guinsoo sustain de sağlıyor bir nebze koruyor. Büyü direnci çıkan yoksa hiçlik değneği yerine alınabilinir ayrıca bende alınmalı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc basinda olsam kda mi atarim ama degilim toplam 40 macim var kayle ile rankedta 30 u win sanirim az oyun oynamissin kda ya bakilmaz bu kadar mac ile BENCE

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtwarrıor1

pc basinda olsam kda mi atarim ama degilim toplam 40 macim var kayle ile rankedta 30 u win sanirim az oyun oynamissin kda ya bakilmaz bu kadar mac ile BENCE

maç sayım az ama sanki sana ben senden iyiyim demişim gibi bir tutuma girmişsin neyse belkide ben yanlış anladım oyun attıkça eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheezy7

Kdada farm az
    Birde nashorun disinden sonra rabadon degil lich bane tercih ediyorum ben daha iyi oluyor gibi

farm konusunda saçma bir şeklide ilk 10 dakika 90 civarı yapıyorum ama oyunu çok cabu all mide çevirdikleri için yeterli rakama ulaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnamaker

quote:

pc basinda olsam kda mi atarim ama degilim toplam 40 macim var kayle ile rankedta 30 u win sanirim az oyun oynamissin kda ya bakilmaz bu kadar mac ile BENCE

maç sayım az ama sanki sana ben senden iyiyim demişim gibi bir tutuma girmişsin neyse belkide ben yanlış anladım oyun attıkça eklerim

hayir bro yanlis anlama sakin :D aslaa oyle dusunmedim hani sadece yorum yaptim mac sayin az ya o yuzden yoksa oyle bi amacim yoktu kardes :D ve maini kayle olan baskasinida gormek guzel :D

• quote:

Guinsoo sustain de sağlıyor bir nebze koruyor. Büyü direnci çıkan yoksa hiçlik değneği yerine alınabilinir ayrıca bende alınmalı diye düşünüyorum.

ultisinden dolayı kendini koruyabiliyor kayle. takımla anlaşırsanız (ultinizi kendiniz için kullanma) 6. itemi guinsoo alabilirsiniz. canınız azken basarsınız damage yememişken o life steal spellvamp la doldurursunuz canınızı.
  • quote:

quote:

quote:

hayir bro yanlis anlama sakin :D aslaa oyle dusunmedim hani sadece yorum yaptim mac sayin az ya o yuzden yoksa oyle bi amacim yoktu kardes :D ve maini kayle olan baskasinida gormek guzel :D

İyi niyetin için teşekkürler istersen ekle beraber oynarız sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

Guinsoo sustain de sağlıyor bir nebze koruyor. Büyü direnci çıkan yoksa hiçlik değneği yerine alınabilinir ayrıca bende alınmalı diye düşünüyorum.

ultisinden dolayı kendini koruyabiliyor kayle. takımla anlaşırsanız (ultinizi kendiniz için kullanma) 6. itemi guinsoo alabilirsiniz. canınız azken basarsınız damage yememişken o life steal spellvamp la doldurursunuz canınızı.

mesela fed bir adc var takımımda bazen onu kurtarmak iinde atabiliyorum ultiyi tarz meselesi aslında belkide sana göre full aggresif daha mantıklı bir ara tekrar deniyip yorumlarım
  • 16 maç kayle oynayan biri rehber yapıyor lol
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İyi niyetin için teşekkürler istersen ekle beraber oynarız sonra

tamam bro yaz nickini oynariz bi ara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.