Mrb arkadaşlar forumda kontrol ettim benm sorunuma hiçbi çözüm bulamadım umarım sizler yardımcı olabilirsiniz.
Başlıktada belirttiğim gibi sorun DNS. Bilgisayarımdan chrome firefox vs. farketmeksizin hangi tarayıcıdan hangi dns ile beraber girmeyi denediysemde istediğim sitelere giremiyorum. "Bu siteye ulaşılamıyor - bağlantı sıfırlandı" hatası alıyorm ev arkadaşımla aynı interneti aynı dns'yi kullanıyoruz o hergele giriyo ben giremiyorm. sinirlerim bozuldu . zenmateyle girebiliyorum ama su zenmatenin reklamlarıydı lokasyonların sıkıntılarıydı beni baydı. Format atmadan bu sorunuma bir çözüm bilen var mıdır acaba ?
valla o problem bendede olabiliyor hocam. çok farklı sebepleri olabilir. birinde youtube ye bağlanamıyordum delleniyorum. zenmateyle bağlandım. meğer sonradan öğrendim terör vs. olaylarından o gün bağlantı engellenmiş vs. gibi sorunlar olabiliyor. bazen zenmate yavaşlıyor geceleri normal bağlantı olarak giriyorum. ethernetle gidiyorsan kablo mesafesi fazlaysa dediğin sorun oluşabilir. wifi ile giriyorsan çok fazla sebebi olabilir ama hots dosyalarını silmeyi dene. googlede aratırsan hots dosyalarını yenileme silme diye sorunun çözülebilir.
host dosyasınıda denedimm bişey değişmedi.. Sıkıntı ne bi anlasam kafayı yiecem normal itelere giriyorum da yasaklı sitelere giremiyorm dns ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme