Şimdi Ara

doblo 1.2 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
50.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 yıla yakındır 1,2doblo kullanıyorum. bende alırken korktum ama öyle değilmiş. araba işimi görüyomu görüyor. çok zorlamazsan yakıtı gayette düşük on numara. bakımıda ucuz. kullananlar bu araçla ilgili yorum yaparsa güzel olur. 1,3mjet tabiki bundan iyidir ama 1,2yi öldürmek yanlış olur.
  • beş buçuk yıl 1.3 multijet premio ya bindikten sonra 1.6 multijet premio aldım onada 5 ay bindikten sonra satmak zorunda kaldım. İnternette rasgele araba bakarken 1.2 benzinli doblo gördüm fiyatı ucuz ve araba temiz diye aldım. 1.3 multijet yokuşlarda biraz takılıyodu bu hiç gitmez zannettim ama bu 1.3 multijetten daha iyi çıktı. tek eksiği klimasının olmaması onun dışında her türlü işinizi görür. Almayı düşünen arkadaşlar varsa araba temizse hiç düşünmeyip alsınlar şehirdışı 100 liralık yakıtla 400 km yol gitti (lpg=2.90)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat büyükbaba -- 26 Haziran 2014; 11:48:56 >
  • BİZMDE 1.2 DOBLO VAR HER KONUMUNDANDA MEMNUNUM YAKITI ŞEHİRİÇİ 28 ŞEHİR DİŞİ 22 KURŞ YAKIYO HIZ KONUSUNDADA YOKUŞ YUKARI TABİKİ YAVAŞLI YO AMA DÜZ YOLDA VEYA MOTORUN AÇIKSA SİVASI BİLİYOSANIZ SİVAS -ŞARKIŞLA 160 TAN İBRE AŞAĞI İNMEDİ HIZDA İYİ SENELİK VERGİSİDE 80 LİRA YAKITIDA İYİ ARABADA SAĞLAM HEMDE ÇOK SAĞLAM BURSADAN SİVASA ÇATLAK KRANKLA GELDİM (FAZLA BASMAMAK ŞARTIYLA ) YANİ ÇOK İYİ ÇOK ABARTIYOLAR ALACAK ARKADAŞTA A

• Ne hort diye tutturdunuz millet girip fikir ediniyor forum sırf kişisel şeninin için mi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hortladık diyen arkadaşlar sırf sizin için değil merak eden geliyor forma giriyor fikir eşiniyor lütfen

• Arkadaşlar selam bende hortlatayım konuyu ilandaki dobloyu almayı düşünüyoruz imkanumız buna yetiyor bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-otomobil-ruhsatli-7-kisilik-cift-surgu-doblo-256769297/detay

• theflash60 T kullanıcısına yanıt
    ilan görünmüyor
  • murat büyükbaba M kullanıcısına yanıt
    hocam 1.2 doblo kullanıcısı olarak araba güzel fakat eski yani ilk kasa. klima eksisi birde renk güneşi çekecek sıcaktan kavrulursun. artıları otomatik cam yani ACS si var Aç Camı Serinle. kanımca antalyada bu böyle siz nerden bilmiyorum yorumum kanımca .
  • superpoze S kullanıcısına yanıt
    klimalısıda var az da olsa onlardan bulunursa alınır bence
  • 2 yıldır sorunsuz kuşlandığım araç motor performansını yerden yere vuranlar spor otomobille kıyaslarsan doğru bu araç kasası itibari ile yüksek hızlar için üretilmemiş bir araç ekonomik yakıtı brodwayle yarışıyor herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğu için bu araba yerden yere vuruluyor mazot fiyatları fırlayınca piyasası 17 binden 30 bine dayanmış bir araba kullanan biliyor kullanmayan caz yapıyor 1.2 alıp aya girmeyi düşünmüyorsanız hiçbir sıkıntı olmaz 1.2 düşünen adam bir kere ekonomik olsun istedeği içindir araç oldukça ekonomik ve kronik bir sorunu olmayan bir motora sahip
    parça ucuz yakıt yok ama yok arabaya bastım mı uçacak diyorsan elini cebine atıp 1.9 jtd yada connect 110 luk alıcanparan varsa yoksa 1.2 tam sana göre

• 3,5 senedir 1.2 doblo LPG'li panelvan kullanıyorum. Çok memnunum.

1.2 motor o kasayı çekmez diyen arkadaşlar : Siz bu işi fiat mühendislerinden daha mı iyi biliyorsunuz ?

Fiat firması o yıllarda 3 seçenek sunmuş :

Ağır yük taşıyacaksan , yüksek performans istiyorsan : 1.9 dizel (105 BG) olanı al ,

Normal yük taşıyacaksan , normal performans istiyorsan : 1.3 dizel (75 BG) olanı al ,

Hafif yük taşıyacaksan , kır kır kır dizel sesi çekmek istemiyorsan : 1.2 benzinli (65 BG) olanı al...

İhtiyacına ve aylık gelirine uygun araç almazsan performans, yakıt, parça sorunu vs... sıkıntısı yaşarsın tabiki.

Vites oranları kısa olduğu için kesinlikle güçsüz falan değil. Şanzıman motora uygun konulmuş.

Devrinde kullanırsan şaşırtıcı bir güç gösterisi yapıyor. İlk kullandığımda çok şaşırmıştım.

Bir keresinde yetkili servisin ustasına kullandırttım o da şaşırdı performansına.

Araç devrinde kullanmanızı istiyor sizden sadece. DEVİRSİZ binersen araba da şaşırır tabiki .

Ağır yük attığım da oldu geçmişte. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Antalya - manavgat arası gittim geldim toplam 160 km de 34 TL gaz yaktı (LPG: 2.80 iken).

1.3 Multijet ile 1.2 benzinlinin motor hacmi aynı. her ikisi de 1250 cc .

Dizel olanın torku yüksek buna karşılık benzinli olan daha az yakıyor.

Denemek için düz yolda saatte 145 km hız yaptım ve inanın daha da vardı. Bassam gidecekti.

Parçası ucuz, tamiri kolay.

Düzgün binersen kolay kolay arıza vermiyor.

Tek eksiği kliması olmaması.

Bir keresinde bakım yaptırıp sonrası uzun yola gittim daha önce 3. vitese düştüğü rampayı 5. viteste çıktı.

Ben hafif yük taşıyorum diye bunu aldım ve işimi çok iyi görüyor.

Aile aracı olarak kullanmak isteyenler için de ideal bir araç.

Aracını düzgün ve devrinde kullanan arkadaşlara tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil3207 -- 4 Aralık 2021; 17:38:48 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.