Şimdi Ara

Doç. Dr. Burhan Özalp Plastik Cerrahi Uzmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neo Estetik İstanbul Cerrahi Kliniği‘nin kurucusu Doç. Dr. Burhan ÖZALP 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra girdiği üniversite sınavında üstün başarı elde ederek tıp camiasının en köklü ve saygın kurumlarından olan İstanbul Tıp Fakültesi’nde (Çapa Tıp Fakültesi) tıp eğitimine başlamış ve 2004 yılında tıp doktoru ünvanını almıştır.

Tıp fakültesini bitirdikten sonra girdiği ilk tıpta uzmanlık sınavında (TUS) derece yaparak mezunu olduğu İstanbul Tıp Fakültesi’nin Plastik Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamıştır. Türkiye’nin en köklü plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi kliniğinde, herbiri alanında saygın öğretim üyeleriyle binlerce ameliyata girme fırsatı bulan Dr. Burhan Özalp 2008 yılında İsviçre Zürih Üniversitesi’nde mikrocerrahi eğitimi almıştır. Ancak ileri merkezlerde yapılabilen zorluk derecesi yüksek farklı mikrocerrahi ameliyatları, eğitim aldığı Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’na bağlı El Cerrahisi Bilim Dalı’nda öğrenerek başarıyla uygulamıştır. 2011 yılının Haziran ayında “Sıçan İnferior Epigastrik Ada Flebinde Koenzim Q10’un Venöz Reperfüzyon Hasarını Önleyici Etkisi” adlı tez çalışması kabul edilerek Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı ünvanı almıştır. Bu çalışma daha sonra saygın bilim dergilerinden olan Journal of Surgical Research (SCI tarafından indekslenmektedir) dergisinde yayımlanmıştır.

Daha fazla okumak ve bilgi almak için...

Aklınıza takılan bütün soruları bana ulaşarak sorabilirsiniz. Sağlıcakla kalın :)

Doç. Dr. Burhan Özalp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.