Bildirim
DOCK HAKKINDA BİLGİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullanımında hiçbir zorluk yok kısayolları kafana göre docka atarsın kullanırsın.Kullandığın dock programına uygun skinler içinse deviantarta bakabilirsin.Ayarlardanda kişisel ayarlarını yapabilirsin ( kısayolların boyutları,docku otomatik gizle vs.) ilkokul seviyesinde ingilizcen varsa bile yapabilirsin bunlarıda kolay gelsin -
Dockun içine program, dosya vb. atıyorsun oraya tıklayınca program açılıyor. Yani kolay ulaşım sağlıyor. Skinleri kişiselleştirebiliyorsun. -
Benimde bi sorum olucak rocket dock kurdum şimdi diğelim firefox simgesi attım ve firefox programını çalıştırtım docktaki simgenin üzerinde gelince açılı olan sayfaları göstermiyor onu nasıl yapabiliriz bulamadım bir türlüde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X