Şimdi Ara

Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
17
Favori
25.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk teaser'ı seyrettim, Batman Begins olmuş bu dedim yorumlara baktım adamlar da aynı şeyi yazmış.

Şaka maka güzel bir teaser'dı. Doctor Strange'i pek bilen bir insan değilim, büyük ihtimal çoğu kişi onu bu filmle tanıyacak. Bu senenin en iyi çizgi roman uyarlamalarından biri olacak kesinlikle.
  • lan benedict, sen nası mükemmel bi adamsın ya yine harika gözüküyo karakterinde, fragman pek bişey göstermesede beklediğim gibi bi izlenim bıraktı bende, süper kahraman filmi patlaması yaşadığımız şu senede zirveye oynama ihtimali olan bi film, kasıma kadar nası bekleyecez
  • Süper gücü neymiş bunun.Hikaye bitti şimdi de Marvel bunu çıkardı karşımıza.
  • Marvel logosunun siyaha dönmesinden bile belli diğer filmlerden ton olarak farklı olacak. Kadroda mükemmel duruyor , efektlere de bakınca sinemada izlememek için sebep yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Süper gücü neymiş bunun.Hikaye bitti şimdi de Marvel bunu çıkardı karşımıza.

http://marvel.com/characters/14/dr_strange

Trailer baya hoş olmuş. Benim de hakim olduğum bir karakter değil ama film iyi olacak sanki. Efektler çok hoş
  • Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    Süper gücü: Benedict Cumberbatch

Büyü güçleriyle dünyadaki en güçlü büyücülerden biridir.İlüzyon, telepati, saldırı ve savunma büyüleri gibi güçlere sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Türkçe Dublajlı Fragman:

Uzak durulması gereken bi seslendirme daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Süper gücü: Benedict Cumberbatch

Büyü güçleriyle dünyadaki en güçlü büyücülerden biridir.İlüzyon, telepati, saldırı ve savunma büyüleri gibi güçlere sahip.

Filmin duyulma nedenleri

%5 Karakter
    %15 MCU
    %80 Benedict Cumberbatch

• Bu nasıl dedektif diye eleştirmesinler filmden sonra

Şaka bir yana adam her rolünün hakkını veriyor. Hobbit filmindeki Smaug karakteri de dahil
  • civil war bile bu kadar heyecanlandırmadı
  • Harika olacak gibi bu film

• Şimdi 2007 yapımı animasyonunu izledim beklentim düştü

• Meraktan dayanamayıp spoiler yeme pahasına izledim traileri. Kesinlikle olmuş bu film. CW çok iyi olmazsa muhtemelen yılın en iyi filmi geliyor
  • İnceptionun çakması

• Millet yine agir beklentiye girmis daha ortada bir sey yokken. Marvel'in baslangictaki teaserlari hep boyle saglam izlenim verir,ciddi havada gecer zaten bir ogrenemediniz.Ama film cikmaya yakin yayinladiklari seylerle espriler civikliklar bir bir dokulmeye baslar.

Bu arada benim tahminime gore o sehrin boyutlara ayrildigi sahnede ciddi bir sey olmayacak. Ortasina dikkatli bakarsaniz yukaridan biri dusuyor asagi. Buyuk ihtimalle hocasi zihin yolculugu yaptiriyor orda savas durumu falan yok yani.

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Film klasik marvel filmlerinden farklı olabilir hocam. Introdaki marvel logosu bile siyaha dönmüş.
    Inception'u hatırlatan sahne ise dediğin gibi kendisi aşağıya düşüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

Millet yine agir beklentiye girmis daha ortada bir sey yokken. Marvel'in baslangictaki teaserlari hep boyle saglam izlenim verir,ciddi havada gecer zaten bir ogrenemediniz.Ama film cikmaya yakin yayinladiklari seylerle espriler civikliklar bir bir dokulmeye baslar.

Bu arada benim tahminime gore o sehrin boyutlara ayrildigi sahnede ciddi bir sey olmayacak. Ortasina dikkatli bakarsaniz yukaridan biri dusuyor asagi. Buyuk ihtimalle hocasi zihin yolculugu yaptiriyor orda savas durumu falan yok yani.

Thanos diyorsa doğrudur

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Film klasik marvel filmlerinden farklı olabilir hocam. Introdaki marvel logosu bile siyaha dönmüş.

Marvel şu ana kadar olayları hep bilimsel sınırlar içerisinde tuttu,olan biteni mantıklı açıklamalara dayandırmaya çalıştı.Karakter mistik güçlere sahip olduğu için bu filmde bu yolu izleyemeyecekleri aşikar. Bu yönüyle kesinlikle diğer yapımlardan farklı olacaktır ama diğer açılardan çok da farklı bir şey göreceğimizi sanmıyorum. İnşallah olur tabi ama ben yine de fazla beklentiye girmeyin derim.

Beğeneceğimiz bir şey olacağı kesin ona şüphem yok.Umarım Marvel bundan sonraki filmlerini çok fazla ''tease'' etmeme yoluna gider Civil War'da biraz başardığı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Marvel şu ana kadar olayları hep bilimsel sınırlar içerisinde tuttu,olan biteni mantıklı açıklamalara dayandırmaya çalıştı.Karakter mistik güçlere sahip olduğu için bu filmde bu yolu izleyemeyecekleri aşikar. Bu yönüyle kesinlikle diğer yapımlardan farklı olacaktır ama diğer açılardan çok da farklı bir şey göreceğimizi sanmıyorum. İnşallah olur tabi ama ben yine de fazla beklentiye girmeyin derim.

Beğeneceğimiz bir şey olacağı kesin ona şüphem yok.Umarım Marvel bundan sonraki filmlerini çok fazla ''tease'' etmeme yoluna gider Civil War'da biraz başardığı gibi.

Tony Stark "Büyü şuan için açıklayamadığımız bir bilim dalı." demişti galiba oradan bir bağlantı kurabilirler aslında.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.