Şimdi Ara

Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
17
Favori
26.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu film bu senenin en iyi süper kahraman filmi olacak galiba. BvS beklentileri karşılamadı, Civil War'da tam istediğim gibi değildi, Suicide Squad'ı daha görmedik ama eleştiriler ortada. Doctor Strange'i merakla bekliyorum.
  • Bakalım Mads Mikkelsen'i nasıl harcayacaklar?
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Why did you say....
    Ha pardon Martha dedin sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Why did you say....
    Ha pardon Martha dedin sandım.

Filmin konusunu ve genel işleyişini anlayamıyorsan sana yardımcı olamayacağım kusura bakma.

Jeff Bridges
    Ben Kingsley
    Hugo Weaving
    Caroll Stoll
    Tim Roth
    James Spader
    Lee Pace
    Micky Rourke

Bunlar kötü adam olup da 30 sn de absürd bir şekilde harcanan adamların listesi şimdiye kadar.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Doomsdayi de zodu da 30snde babaannem öldürüyodu zaten tamam öptüm bye canım.
  • Doomsday ile nası karşılaştırırsın fanboy seni, son 10 yılın en sağlam villaını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü adam her zaman harcanır abi ne bekliyorsunuz ki düz kötü bunlar.

Mesela Winter Soldier'ı neden sevdik karşıda bir anti - hero tarzı karakter vardı.

Yada Joker mesela ne yapacağı belli olmayan bir karakter.

Ama onun dışındakiler eninde sonunda harcanacak. E bunlarda çizgi roman uyarlaması çok üst düzey bişey beklememek lazım villianlarla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Bakalım Mads Mikkelsen'i nasıl harcayacaklar?

Yazmayayim yazmayayim diyorum ama ezikligin beni bile rahatsiz etmeye basladi.dc'nin son yillarda igrenc film yapmasinin nedeni marvel degil filmin kadrosunu olusturan sirket veya sirketin mudahaleleri.rotten'e savas acmak yerine, imdb'de marvel filmlerine 1 verme kampanyasi duzenlemek yerine neden bu kadar rezil filmler izliyoruz diye yonetmenine, yapimcisina, sernaristine, oyuncusuna hesap sormuyorsunuz?12 yasindaki veletler sosyal medyada, internette yaptiginiz su orgutlenmeye kiclariyla gulerler.spider-man 3 gibi potansiyelini heba eden bir film izledik elestiriler seriyi bitirdi.en azili elestirilerde fanlardan geldi ki olmasi gerekende budur.simdi iyi marvel filmleri de var diyeceksin objektif gorunmek icin ama yazdiklarin cekememezligini ele veriyor.alti ustu bir film icin tanimadigim birine bunlarida yazmak istemezdim ama dedigim gibi rahatsizlik veriyor artik su hazimsizligin.

Duzeltme:benim bu filmden beklentim son fragmanla birlikte iyice artti.oyuncu kadrosu zaten cok saglam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 3 Ağustos 2016; 22:13:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Widget

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Doctor Strange Time Stone'u kullanırken:

Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 )

Time stone olduğu resmileşti mi acaba? Bu konuda time stone da bu filmde olur diye tahmin etmiştim mutlu oldum

https://twitter.com/Kulturpat/status/760499637576994816

Burada gördüm. Resmi bir şey yok sanırım. Resimden yola çıkarak söylenmiş.

Geçen gün, o hesapla bir bağlantınız var mı diye soracaktım . Bu aralar o hesapta(genelde orası başka kaynak da olabilir) gördüğümü yazmak için foruma giriyorum ancak benden önce yazılmış oluyor.

• çocukluğumda spiderman serisinde gördüğümdede çok sevmiştim , filminde altından kalktılarsa mükemmel olur  Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 )
     Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 )

• quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

Yazmayayim yazmayayim diyorum ama ezikligin beni bile rahatsiz etmeye basladi.dc'nin son yillarda igrenc film yapmasinin nedeni marvel degil filmin kadrosunu olusturan sirket veya sirketin mudahaleleri.rotten'e savas acmak yerine, imdb'de marvel filmlerine 1 verme kampanyasi duzenlemek yerine neden bu kadar rezil filmler izliyoruz diye yonetmenine, yapimcisina, sernaristine, oyuncusuna hesap sormuyorsunuz?12 yasindaki veletler sosyal medyada, internette yaptiginiz su orgutlenmeye kiclariyla gulerler.spider-man 3 gibi potansiyelini heba eden bir film izledik elestiriler seriyi bitirdi.en azili elestirilerde fanlardan geldi ki olmasi gerekende budur.simdi iyi marvel filmleri de var diyeceksin objektif gorunmek icin ama yazdiklarin cekememezligini ele veriyor.alti ustu bir film icin tanimadigim birine bunlarida yazmak istemezdim ama dedigim gibi rahatsizlik veriyor artik su hazimsizligin.

Duzeltme:benim bu filmden beklentim son fragmanla birlikte iyice artti.oyuncu kadrosu zaten cok saglam.

Benimkisi can sıkıntısı. Fazla takılmayın siz bana.

Her ÇR filmini izliyorum ben, bir tek Fantastic Four reboot'u izlemedim o da Dr.Doom'a olan saygımdan.

En sevdiğim ÇR serileri 1-Batman 2- X-Men

Benim derdim filmle alakalı değil adam akıllı bir kötü karakter görememekle. Üstteki mesajımda ironi var zaten. Hepsi büyük oyuncular ancak hepsi absürd bir şekilde harcandı. Yarın öbür gün Thanos'u Hulk'a dövdürdüklerinde ne olacak peki? Çünkü gidişat o yönde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

Benimkisi can sıkıntısı. Fazla takılmayın siz bana.

Her ÇR filmini izliyorum ben, bir tek Fantastic Four reboot'u izlemedim o da Dr.Doom'a olan saygımdan.

En sevdiğim ÇR serileri 1-Batman 2- X-Men

Benim derdim filmle alakalı değil adam akıllı bir kötü karakter görememekle. Üstteki mesajımda ironi var zaten. Hepsi büyük oyuncular ancak hepsi absürd bir şekilde harcandı. Yarın öbür gün Thanos'u Hulk'a dövdürdüklerinde ne olacak peki? Çünkü gidişat o yönde.

Age of ultron'da oldugu gibi elestirimizi yapariz.herkes yapsin elestirisini ama azili bir fanboy olup objektifim ayagina bel alti calisarak degil.ya da itiraf edersin fanboylugunu millet ona gore dikkate alir yazdiklarini.

• Ağır fanboy ya, daha öncede demiştim bunu.
    Bide objektif ayaklarına yatıyor akıllı, Cap resmi falan koyuyodu bi ara göstermelik.
    Ama ben hiç yemedim tabi bunları.
    Sadece kendini akıllı sanıyor beyefendi.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinemark XD ne oluyor acaba bizimle bir ilgisi var mı?

• Bu senenin en iyi filmi geliyor. Marvelın bu filmini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Hocam Entertainment yazısının olmadığı hali var mı?

• Bunu bulabildim gerçi bunda da yazı var ama yine de atayım.http://www.comicbookresources.com/imgsrv/imglib/0/0/1/DoctorStrange-AncientOneTraining-1c8c0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dick Grayson -- 13 Ağustos 2016; 23:52:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • After Credits belli oldu gibi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.