Şimdi Ara

Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
17
Favori
26.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Fiyatı 34 tl olduğundan dolayı ben de arada bir orjinal blu ray alıp evde imax izliyorum

Tv ekranından tabi

34 tl ye biraz daha ekleyip blu ray alınır valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doctor Strange hazırlık öğrencisiykene

Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 )

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Imax'te görüntüde bulanma vardı Age of Ultron'da. Çözünürlük çok düşüktü bu yüzden buna normal 3D gitmeyi düşünüyorum zaten diğer yandan Imax fiyatları uçmuş normal 3D 17 tl Imax 34 tl 2 kat fiyat farkını haketmiyor.

Nasil hak etmiyor? Birkere Imax izledikten sonra normal sinemaya gitmez oldum.

• Niye tüm sinemalarda film 3D,bu saçmalığın çok matah bir şey olduğunu mu düşünüyorlar?Neyse mecbur net'e düşünce izleyeceğiz.

Rica ediyorum lütfen 3D film çekmeyin!
  • Bu filmde 3D çok iyi olur görsel efektler falan süper onun için sorun yok bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi sinemada izledim. Çok güzeldi bu sefer olmuş. Oyunculuklar,görsel efek,müzikler hepsi şahane. Film 3-4 gündür sinemadaydı ama bugün gitmek nasip oldu.

Film sonrası iki kısa video var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 28 Ekim 2016; 20:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Filmi sinemada izledim. Çok güzeldi bu sefer olmuş. Oyunculuklar,görsel efek,müzikler hepsi şahane. Film 3-4 gündür sinemadaydı ama bugün gitmek nasip oldu.

Hocam nerde izlediniz filmi tüm dünyada 4 kasımda girecek vizyona diye biliyorum ben
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Bu sefer olmuş derken ?
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Diğer filmleri beğenmemiş olabilir, doğaldır.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Hangileri diye merak ettim zaten o yüzden sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 28 Ekim 2016; 22:09:01 >
  • Doğru, Strange Amerikalı ama malum Cumberbatch değil, muhtemelen Patrick Stewart'ın İngiliz aksanıyla Amerikalı Charles Xavier'ı oynamasına benzeyecektir. Cumberbatch Amerikan aksanını pekala yapabilecek çapta bir oyuncu aslında, geçmişte de yapmışlığı var ama muhtemelen Strange'in Amerikalı oluşunu bozmazlar. Önceden ofisinin New York'ta olacağı söylendi ama İngiltere'de doğup büyümüş ve gelmiş de olabilir az bir ihtimal de olsa, artık filmde öğreneceğiz MCU'da nasıl bir hale soktuklarını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Filmin basın gösterimi yapıldı. Film hakkında söylenenler şunlar:

1- Hikaye klasik süperkahraman hikayesi. İlk Iron Man filmi gibi.
    2- Beklenilenden daha komik bir filmmiş.
    3- Aksiyon sahnelerini övmeyen yok. Hiçbir Marvel filminde böyle aksiyon görmedim diyenler var.
    4- Görsel efektleri hiçbir filmde görmediğimiz iddia ediliyor ve kesinlikle 3D izlemeye değermiş.
    5- Boş mide ile gitmeniz tavsiye ediliyor.
    6- Marvel'ın en iyi film müziklerinin bu filmde olduğu söyleniyor.
    7- İmkanı olanların kesinlikle IMAX izlemesi tavsiye ediliyor.

Beklenilenden daha komik olmasına değinmek istiyorum, bi Thor ya da AoU sululuğu yoktur bence.

boş mide neden ? Çok mu başımız dönecek ?

• Filmin ön gösterimine gideceğim son zamanlarda hiç bu kadar büyük heyecanlarla bir filmi beklememiştim . sanırım en son Avatar için böyle hissetmiştim ki sinemada 3 kere izlemiştim , ilki ön gösterim diğeri kuzenler sonuncusu da ailecek .

Mads Mikkelsen , Bennedict Cumberbatch bu ikili için bu kadar hype yapıyorum . Mads bence Anthony Hopkins den daha iyi bir Hannibal

Sinema salonunda 3D gözlükleri takıp korkan insanlardan , filmden büyülenip gıkı çıkmayan insanları gözlemlemek çok çok iyiydi

Salonda bir amcanın söylediği sözlerden birisi ... La oğlum bu canlı gibi önümde dönüyor eşşolueşşek Herkes kahkaha atmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 29 Ekim 2016; 0:22:41 >

• IMAX da tam bir gorsel şölen olacak

Yorumlar çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 29 Ekim 2016; 1:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

quote:

Filmi sinemada izledim. Çok güzeldi bu sefer olmuş. Oyunculuklar,görsel efek,müzikler hepsi şahane. Film 3-4 gündür sinemadaydı ama bugün gitmek nasip oldu.

Hocam nerde izlediniz filmi tüm dünyada 4 kasımda girecek vizyona diye biliyorum ben

Güney Korede izledim

• Pas at messi
  • quote:

quote:

quote:

Güney Korede izledim

Güney Kore'demi yaşıyorsunuz acaba ?
  • Bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum çıktığı gün izleyeceğim.Bence Marvel'in en iyi filmlerinden biri olacak karakter çok sağlam bir kere.Ve Benedıct Cumberbatch gibi harika bir oyuncu canlandiriyor.

Beklentim yüksek filmden fragmanlardan da anlasilacagı üzere görsel şölen bekliyor bizi.Senaryosu da sağlam.Çıksın da izleyelim artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

quote:

quote:

Güney Korede izledim

Yok. 1 haftalığına gezmeye geldim. Filmi görünce girip izledim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

quote:

quote:

Güney Korede izledim

Yok. 1 haftalığına gezmeye geldim. Filmi görünce girip izledim :)

anladım hocam :) güney kore serverlı bir oyun oynuyorumda oyunla ilgili kore tarafında cash ve oyun içi bişiler alabilcegim site varmi diye sorcaktım :) kore sayfaları cıkmıyor ve bulamıyorumda oyüzden sorayım dedim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.