Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
207.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Valarmrghls07

Yakında başlamak istedigim diziler arasında ya mrk ediyorum ciddi
    İzleyecekseniz şu siteden izleyin. Yoksa 5. sezona gelince "Bu çeneli nereden çıktı ya?" deyü deyü diziyi bırakırsınız
    doctorwhotumbolumler.blogspot.com
    Ana Sayfa
    http://doctorwhotumbolumler.blogspot.com/p/blog-page_30.html

• https://doctorwho.gen.tr/dedikodu-12-sezonda-iklim-degisiminden-bahsedilebilir/

"Eğer en son dedikodular doğruysa, Chris Chibnall geçen sezonda çok fazla eleştiri almış olmasına rağmen, gram ders almış değil. Yine ve yeniden politik dokundurmalı bir hikaye bizi bekliyor.

Bu ayın başında Instagram‘dan yayılan haberlere göre, 12. sezonun öne çıkan hikayesinde Müslüman İkinci Dünya Savaşı Kahramanı Nur İnayet Han‘ı göreceğiz. Nur İnayet Han‘ı canlandıracak oyuncunun ismi de belli oldu, Aurora Marion."

Chibnall sana bir şey demek istiyorum

• Netflix’te varmış güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krogoth K kullanıcısına yanıt
    Netflix Türkiye'de maalesef yok.

• Hey who turned out the lights!?

• Vay be Bad Wolf, Doomsday, Dont Blink, Family of Blood, Sound of drums, Water on mars, End of time gibi gibi bir çok efsanelerden sonra nereye geldi dizi...

Benim için 9.doktor ve 3.sezondaki master harici hepsi yalan. David Tennant sırf bölümleriyle ün yaptı maalesef, Eccleston devam etseydi keşke derdim her zaman.

• Sacha Dhawan diye eril bir Hint, Doctor Who'ya The Master olarak katılmış kjaskasdalskdasjkddlkjafldkjfalşfa

Aw Hint bağımlıları

İşbu mesaj, bilaltekintüre isimli eski bir Twitter hesabının meşhur "hizmet bağımlısı" tweetinden aşırmadır.

Türklere son zamanlarda çok baskı yapılıyor. Doctor'u da bir Türk canlandırsın. Yetti bu ayrımcılığınız!11!!!1!! Haluk Bilginer olabilir aslında.
  • Benim favori doktorum kesinlikle Peter Capaldi adam efsane oynuyor, doktorun ızdırabını, yorgunluğunu yansıtan en iyi ''doktor'' ..

En üzüldüğüm veda 2. doktor ile ilk kızımızın vedası. Kız resmen gerçekten ağlıyordu be.

Güzel hanım olan son sezondaki doktoru 1. bölümde izlemeyi bıraktım :)
  • 12. sezonun ilk trailerı

Yorumlarınız nedir? Örümcek kadına benzeyen yaratık var. Cyberman'e benzeyen bir yaratık da var. Elbette hepsini burada konuşacak kadar avel değilim. İzleyin, yorumlarınızı bekliyorum.
  • Özel bir yılbaşı bölümü çekip bu doktora ve ekibe veda etmelerini dilerken yeni bir çöp sezon yolda anlaşılan.
  • yeni bölümü izleyen olmamış sanırım.

"O" denilen karakter bizim "master" mı çıktı anlayamadım çok ani gelişti her şey

anlayan varsa anlatabilir mi
  • O kadar yazdım, sayfadan çıktım yanlışlıkla piii. Üstteki arkadaşa sesleneyim. Evet, o. Zaten açıklamışlardı birkaç ay önce. Sürpriz olmadı.

Edit: Neyse bir heves geldi.

İki partlık hikayenin birincisi. Açıklanması gereken çok şey var. Sanmıyorum ama ikincisine bıraktılar herhalde.
    Master'ı açıklamışlardı, üstteki yorumumda göreceğiniz gibi.
    Master'dan Matt Smith havası aldım. Papyon da takmış :D. Master, Spy Master imiş. Ne anlamı varsa artık.
    Yaz'ı Spylar bir mekana ışınladı(?). Sonra ışıklar buna yoğunlaştı ve Yaz, Doctor'un başında durduğu ve içinde Spy'ın olduğu kafese ışınlandı. O kafeslenen Spy'a ne oldu? Her şey olduğu gibi devam etti. Doctor'un Yaz'ın DNA'sını kontrol ettiğini göremedik. Harikasın Doctor!
    O motosikletli kovalama sahnesi başka bir fiyaskoydu.

Edit: Bu kadar Hint oyuncu görünce burnuma otomatik baharat kokusu geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 2 Ocak 2020; 22:4:36 >

• Yeni bölümü izledim yapımda emeği geçen kim varsa burnunuzdan fitil fitil gelsin ne varsa!

Chibnall dürzüsünün TARDIS düşmanlığı son sürat devam ediyor Doctorun elindeki en önemli güç TARDIS ama kullanmamak için 40 takla atıyorlar, Beceremiyor herif TARDIS i olaya katamıyor bilmiyor TARDIS ile ne yapabileceğini kolaya kaçıp çıkarıyor hikayeden sonra DW oluyor bir grup gerzeğin aptalca maceraları.

Adam arabayla kaçıyor TARDIS 10 metre uzaklarında hadi motosiklerlerle takip edelim adam da bize ateş etsin! ama hiç vuramasın 4 santimlik gidona isabet ettirsin her atışını! "O" dedikleri eleman çatır çatır senin bilmediğin uzaylıları haklıyor, tuzaklıyor yakalıyor sen mal gibi baka kalıyorsun en azından bir DNA testi yap alet sende adam dibinde yok sorgusuz sualsiz inanıyor bizim asırlar boyunca görmüş geçirmiş Doctor zerre akıl pırıltısı yok.

Bu chibnall kadar Doctor Who dizisinden bi haber, bu kadar azılı Kadın düşmanı birini görmedim şimdiye kadar. Aptal sarışın geyiğini ciddiye alıp gerçekleştirdi herif Doctor'a türlü türlü aptallıklar yaptırıyor kadının yanına bir tane şempanze ver adına da çarli de tam olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Yeni bölümü izledim yapımda emeği geçen kim varsa burnunuzdan fitil fitil gelsin ne varsa!

Chibnall dürzüsünün TARDIS düşmanlığı son sürat devam ediyor Doctorun elindeki en önemli güç TARDIS ama kullanmamak için 40 takla atıyorlar, Beceremiyor herif TARDIS i olaya katamıyor bilmiyor TARDIS ile ne yapabileceğini kolaya kaçıp çıkarıyor hikayeden sonra DW oluyor bir grup gerzeğin aptalca maceraları.

Adam arabayla kaçıyor TARDIS 10 metre uzaklarında hadi motosiklerlerle takip edelim adam da bize ateş etsin! ama hiç vuramasın 4 santimlik gidona isabet ettirsin her atışını! "O" dedikleri eleman çatır çatır senin bilmediğin uzaylıları haklıyor, tuzaklıyor yakalıyor sen mal gibi baka kalıyorsun en azından bir DNA testi yap alet sende adam dibinde yok sorgusuz sualsiz inanıyor bizim asırlar boyunca görmüş geçirmiş Doctor zerre akıl pırıltısı yok.

Bu chibnall kadar Doctor Who dizisinden bi haber, bu kadar azılı Kadın düşmanı birini görmedim şimdiye kadar. Aptal sarışın geyiğini ciddiye alıp gerçekleştirdi herif Doctor'a türlü türlü aptallıklar yaptırıyor kadının yanına bir tane şempanze ver adına da çarli de tam olsun.
    Chibnall 7. sezonda "Kübler Dünya'yı Ele Geçiriyor" bölümünü yazmıştı. Orada da TARDIS'in kullanıldığını hatırlamıyorum. Hakikaten bir sıkıntısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 2 Ocak 2020; 21:57:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AB1E07F87

O kadar yazdım, sayfadan çıktım yanlışlıkla piii. Üstteki arkadaşa sesleneyim. Evet, o. Zaten açıklamışlardı birkaç ay önce. Sürpriz olmadı.

Edit: Neyse bir heves geldi.

İki partlık hikayenin birincisi. Açıklanması gereken çok şey var. Sanmıyorum ama ikincisine bıraktılar herhalde.
    Master'ı açıklamışlardı, üstteki yorumumda göreceğiniz gibi.
    Master'dan Matt Smith havası aldım. Papyon da takmış :D. Master, Spy Master imiş. Ne anlamı varsa artık.
    Yaz'ı Spylar bir mekana ışınladı(?). Sonra ışıklar buna yoğunlaştı ve Yaz, Doctor'un başında durduğu ve içinde Spy'ın olduğu kafese ışınlandı. O kafeslenen Spy'a ne oldu? Her şey olduğu gibi devam etti. Doctor'un Yaz'ın DNA'sını kontrol ettiğini göremedik. Harikasın Doctor!
    O motosikletli kovalama sahnesi başka bir fiyaskoydu.

Edit: Bu kadar Hint oyuncu görünce burnuma otomatik baharat kokusu geliyor .
    Artık fragman veya haber takip etmiyorum hocam daha zevkli oluyor tavsiye ederim. Bazı şeyler o kadar fazla açıklanıyor ki bölüm başladığında sonunu biliyor hale geliyoruz, yorumunuz için teşekkür ederim

• Aaa yılbaşı bölümü olmuş, eskiden beklerdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Menthol

Artık fragman veya haber takip etmiyorum hocam daha zevkli oluyor tavsiye ederim. Bazı şeyler o kadar fazla açıklanıyor ki bölüm başladığında sonunu biliyor hale geliyoruz, yorumunuz için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    İki sene önce de Missy ile Master'ın aynı bölümde olacağını afişlere bastırmışlardı . Doğru diyorsunuz ama denk geliyoruz işte .

Ba ba ba ba. 6. saniyeye bak. Sanki bana Matt Smith ha. Sen kimsin yaa.

Editin editi:Video gözükmemiş.
    Doctor Who Officialtwitter
    Doctor Who Official
    https://twitter.com/bbcdoctorwho/status/1212825899529330689

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 2 Ocak 2020; 23:5:39 >

• Keşke doctor missynin ölümüne çok üzülüp ona dönüşseydi. Son 3 doktorla bir tane final bölümü çekip bitirin diziyi tamam mok ettiniz iyice. Bu ne biçim bölüm lan

• 12x1

idare eder bir başlangıç oldu sezonaeski villanlerden birisini görmek çok iyi. oyuncu seçimi de başarılı. ama yine bölümdeki saömalıklar öne çıkıyor. o kameraya yakalanmaları neydi öyle...
    "Everything you think you know is a lie." buradan güzel bir şeyler çıkma ihtimali var. evde de onun hakkında soru sormuştu.

• Bölümde hiç anlamamıştım kibrit kutusundakinin kim olduğunu. Yorumlarda görünce anladım. C sanmıştım. Master orijinal bedenini sıkıştırmış oraya. Üstelik pencereden baktıklarında uçan o kulübe vardı. O da Master'ın TARDIS'iymiş.

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.