Bildirim
... (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Onurum88 : tavsiyem, tarih'i fotoğraftan çıkar ve bu tür doğa resimlerinde mümkün olduğu kadar insanları yakın planda gösterme, bekle gitsinler öncelikle. -
quote:
Orjinalden alıntı: aLper_iLeri
Onurum88 : tavsiyem, tarih'i fotoğraftan çıkar ve bu tür doğa resimlerinde mümkün olduğu kadar insanları yakın planda gösterme, bekle gitsinler öncelikle.
bu fotolar. geçen yılın ve önceki makinemle çekilmiştir.yeni makinemde önerlerinizi dikkete alıcagım.tesekkurler. -
çekmeside izlemeside çok zevkli bir konu fuji f710 ,fz7 ile henüz doğaya atamadım kendimi
-
Çiçeklerin güzelliğine dayanamadım ve hemen çektim.Aslında hem doğa, hem de makro fotoğrafa örnek oldu.Yani bir taşla iki kuş vurmuş oldum.Foruma resim yüklemeye çalışıyorum hata veriyor o yüzden başka siteye yüklemek zorunda kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 25 Mayıs 2006; 22:14:58 >
-
Çiçekler çok güzel kingcobra33. Renkler cıvıl cıvıl. Ayrıca papatyalara bayıldım. Eline sağlık...
Biraz daha geriden çekip arkada bir fon oluştursaymışsın daha da güzel olurdu belki de... Belki bir havuz, fıskiye, park, gökyüzü vs.
Bu haliyle de çok güzel... Doğanın makrosu da güzel.
Yalnız fotoda tarih hoş durmuyor haberin olsun. Önceleri ben de ekliyordum. Şimdilerde bıraktım.
Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenox -- 25 Mayıs 2006; 22:51:16 > -
fotograflar tek kelimeyle mukemmel tbr ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: digiali
çekmeside izlemeside çok zevkli bir konu fuji f710 ,fz7 ile henüz doğaya atamadım kendimi
İkinci fotograf cidden çok güzel, tebrik ederim...
-
Tüm fotoğraflar birbirinden güzel.
Yüklediğim fotoğraflar hakkında nazik yorumlarından dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birkaç fotoğraf daha eklemek istiyorum.
Boztepe/Trabzon.dan
Karadenizde Küçük Takımada
Trabzon.da Bir Günbatımı
Tüm fotoğrafları kaydediyorum. Çok güzel fotoğraflar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz -- 26 Mayıs 2006; 15:20:27 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: aLper_iLeri
Yavuz Bey fotolar çok güzel, özellikle 17-35 direk konuşmuş adeta.
bu da benden : bilmediğim bir ağacın bilmediğim yenmeyen meyvesi.
Bu resimde düzenleme yapılmış gibi. Yanılıyor muyum?
Çok güzel resim bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 26 Mayıs 2006; 15:32:58 > -
ALANYA KALESİNDEN CANON A 520 ile çekilmiştir.
-
-
-
bir tane de benden olsun...
çatalca'da bir tarlada ayağı bağlanmış, özgürlüğü kısıtlanmış bir at!...
http://resimyukle.net/v1/uploads/9acce1f9e1.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 26 Mayıs 2006; 18:20:14 > -
bunlar benim ilk fotolarım.
-
selamlar
gül mevsimi
CANON S2 IS
-
yine güller
CANON S2 IS
-
yavuz resimler için tebrikler benim de aklımda sabah ganitaya inip fotoğraf çekmek var
quote:
Orjinalden alıntı: Yavuz
Tüm fotoğraflar birbirinden güzel.
Yüklediğim fotoğraflar hakkında nazik yorumlarından dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birkaç fotoğraf daha eklemek istiyorum.
Trabzon.da Bir Günbatımı
Tüm fotoğrafları kaydediyorum. Çok güzel fotoğraflar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 26 Mayıs 2006; 22:08:20 >
-
karaköy vapur iskelesi.. -
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
bir tane de benden olsun...
çatalca'da bir tarlada ayağı bağlanmış, özgürlüğü kısıtlanmış bir at!...
http://resimyukle.net/v1/uploads/9acce1f9e1.jpg
bu kadar güzel bir fotoğrafın bir link olarak gözükmesine gönlüm razı olmadı... tebrikler gerçekten çok etkileyici...
bu arada fotokritikteki nadir_en senmisin?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X