Şimdi Ara

... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.682
Cevap
20
Favori
522.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum sen imageshack te show image to friends linkini kullanmışsın, belki senin bu yaptığınla da olur ama ben direct link to image linkini kullanıyorum.

Ayrıca, yazdığın yazıyı gönderme butonunun yanında (tamam butonu) bir de yazdıklarını ön izleme butonu var(ön izle butonu), yazına eklediğin fotoğrafın çıkıp çıkmadığını anlamak için ön izle yaparsan yazının gönderdiğin zaman nasıl çıkacağı görüntülenir, böylece eğer fotoğrafı eklemeyi becerememişsen mesajı göndermezsin; denemelerini kendi başına gerçekleştirmiş olursun
  • yüklemede sorun yok arkadas yalnıs link kullanmıs dostum linklerden en alttakini kullanmalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

yüklemede sorun yok arkadas yalnıs link kullanmıs dostum linklerden en alttakini kullanmalısın

Bence de yanlış link.
  • BURADA Acemi38 arkadasımız resimli bir sekilde acıklamıs hangi link olacagını oradan yardım alabilirsin
  • burada Fredy anlatmış güzel bir şekilde, sabitlenseydi daha iyi olacaktı aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 6 Temmuz 2006; 15:08:09 >
  • ewt aradım ama bulamamıstım ben onu gözümden kaçmıs herhalde daha önce öyle bir talepte bulunmustuk ama yapmadılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Yine Kuşadası

...

ah kuşadasını özledim...şüper olmuş elinize sağlık
  • burası neresi?çok harika
    quote:

Orjinalden alıntı: xenox

Yüklemede sorun mu var acaba... Bir deneyelim... Belki de senin linkte hata vardır. (Linkin en sonunda BOŞLUK var sanırım. Onu da silmelisin)

...

• çok iyi değil ama yıldırım fotoğrafı
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerachi -- 12 Temmuz 2006; 10:57:52 >
  • Teşekkürler @laleman
  • @coxackie

kuşadası gece fotoğrafı çok güzel görünüyor, 1280 x 1024 halini de gönderirsen güzel olur wallpaper yapmak istiyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MP4

@coxackie

kuşadası gece fotoğrafı çok güzel görünüyor, 1280 x 1024 halini de gönderirsen güzel olur wallpaper yapmak istiyorum :)

Sağol kardeş, beğenmene sevindim.

http://img127.imageshack.us/img127/1225/dsc0420925sr.jpg
  • ISO 50
    F5.6
    1/1000

Saygılar

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 7 Temmuz 2006; 16:34:52 >
  • ISO 50
    F2.7
    1/800

...
  • ISO 100
    F5.0
    1/30

...
  • Burak, fotolar çok hoş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Burak, fotolar çok hoş.

Tesekkürler...
  • @mrugby hiç anlamıyorum bu kadar büyük foto ekleyenlerii hiiiiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: laleman

burası neresi?çok harika

Fotoğraftaki mekan Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde bulunan tuz kayalıkları. Tuz mağaraları daha da etkileyici...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerachi

çok iyi değil ama iki tane yıldırım fotoğrafı

Boşver dostum iyiyi kötüyü, yıldırım fotoğrafı yakalayabilmek bile büyük marifet... tebrik ederim, çokta iyi olmuş ayrıca... hem böyle bir fotoğrafı çekmek için; enstantane ayarı, pozlama süresi, sabitleyebilme gibi sorunların yanında önemliside zamanlama becerisi... Bunların hepsini bir fotoğrafta birleştiripte, yıldırımı fotoğrafta tutabilmek bence büyük marifet veya şans... (tabi bi amatör için...) bu sebepten dolayı tebrik ediyorum seni...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.