Şimdi Ara

... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.682
Cevap
20
Favori
522.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gunes tutulması cok guzel.bir de son resimde gunes nasıl olmus da o kadar buyumus
    ben de aldım bir samsung a55w.izmir fotografı cekip atayım.helal olsun butun bu fotoları ceken arkadaslara
  • Evet gerçekten benim ama fotoğrafta biraz hile var. Dikkat ederseniz fotoğrafın kenarlarında yuvarlaklık var. El dürbününü objektifin önüne tutarak çektim. Bu yüzden ay ve Güneş büyük gözüküyor Güneş tutulmasını çekerken Filtre olarak disket kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgetn -- 23 Temmuz 2006; 13:31:46 >
  • bu güzel fotolara iki ilave de benden
    erdek paşa limanı adası balıklı köyü
    praktica dcz 4.4.

...

...
  • ...
  • fotolar gayet güzel ya elinize sağlık
  • bu manzaralar da benden :-) umarım begenirsiniz, gözünüzü gönlünüzü açar içinizi ferahlatır... Makine: Canon Powershot A 710

...

...

• bu manzaralar da benden :-) umarım begenirsiniz, gözünüzü gönlünüzü açar içinizi ferahlatır... Yücel Ünlü
    Makine: Canon Powershot A 710

...

...

• PARDON !!!
    Makine: Canon PowerShot A 620 7.1 MP
  • FX--7 PANASONIC LUMIX
    BOZÖĞRÜ-DALAMAN -MUĞLA
    ...

BU KONUDA YENİYİM RESİM NASIL LÜTFEN YORUM YAPIN
  • sanki kadrajda biraz yamukluk var gibi. makineyi çok az sola doğru yatırmalıymışın. bir de aşağıdaki taş duvarın ya tamamını uzaktan alsaydın ya da kadraja dahil etmeseydin daha iyiyidi. yani diyeceğim kadrajını bol bol çekerek geliştir. ben 2 ay kdr bi sürede bayağı geliştirdim kendimi. fotolarımdan da takip edebilrsin. yani fotoyu çekmeden nereyi çekebileceğini görmeyi öğren diim sana. iyi yoldasın
  • ...

mordoğan yolu.arkadaslar yorum yaparmısınız?ben de yeniyim bu foto isinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rimefe -- 24 Temmuz 2006; 0:42:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

sanki kadrajda biraz yamukluk var gibi. makineyi çok az sola doğru yatırmalıymışın. bir de aşağıdaki taş duvarın ya tamamını uzaktan alsaydın ya da kadraja dahil etmeseydin daha iyiyidi. yani diyeceğim kadrajını bol bol çekerek geliştir. ben 2 ay kdr bi sürede bayağı geliştirdim kendimi. fotolarımdan da takip edebilrsin. yani fotoyu çekmeden nereyi çekebileceğini görmeyi öğren diim sana. iyi yoldasın

sağol yorum içinilerletirim inşallah
  • anki06
    ikinci fotoğrafını çok beğendim eline sağlık
  • ...

İzmir kordonboyundan karsıyakaya bakıs
  • Safranbolu Ixus 500

...
  • quote:

...

çok garip bi ağaçtı vallahi A610 marmaris hisarönünde

Sandal Ağacı
  • Görüntüler Bodrum civarından çekilmiştir...

...

...

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitaldelisi -- 14 Ağustos 2006; 17:12:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aakın

...

Dostum bu fotografın orjinal halini gönderebilirmisin acaba.Birde izin verirsen bi çalışmamda kullanmak istiyorum
  • uzun suredir bakmıyordum bu bolume cok guzel resimler eklenmis tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nodar

quote:

...

çok garip bi ağaçtı vallahi A610 marmaris hisarönünde

Sandal Ağacı

eyw öğrenmiş oldum.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.