Şimdi Ara

DOĞAL NAREKŞİSİ DENEDİNİZ Mİ?PEKMEZ SUMAK KEKİK ADAÇAYI AKDENİZ ZEYTİNYAĞI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç denememiş olanlar için zor bir tercih ama doğal kıvamlı NAREKŞİSİni zeytinyağla beraber en kötü malzemeli salataya bile eklerseni mucizeyi farkedeceksiniz. 3-5 tlye satılan Glikozlu Sos'lar yerine annenize veya eşinize Narekşisini armağan edip;sağlık şurubuna erişebilirsiniz. Zeytinyağımız kargo hariç 16 TL; Pekmezimiz 20 TL Sumak 15 tldir. Narekşisini sulandıırp içedebilirsiniz.Köyümüzdeki güvendiğim teyzelerden aldığımız ürünlerin değer bulması ilk hedefimiz. Şimdiden afiyet olsun. Çok geç olmadan sağlıklı naturel ürünlere mutfağımızda daha çok yer vermeliyiz. Teyzelerin Torosların eteğinde ürettiği her ürünü sizlerle buluşturmak isterim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• NAREKŞİSİ kargo bizden olursa 30 sizden olursa 23 TLdir.

• Hayırlı satışlar . Bu hafta sonu beylikdüzünde antep festivali vardı , nar ekşisi aldım 10 tl ye 1 litre , karadut şurubu aldım 10 tl ye 1,5litre.

Güya doğaldı , antepten gelmişti , köyünün ürüydü , karadut şurubu bildiğiniz tang-link suyu çıktı , nar ekşiside ekşi olmaktan uzaktı.

İnsanlarımız , insanlarımızı böyle kandırıyor , kimsenin kimseye güveni kalmıyor .

Nar ekşim bitince seninle irtibata geçeceğim
  • Hocam mahallede teyzeler yapiyor inanin 20 22 tl ye pepsi siselerine su siselerine koyuyorlar ama kivam lezzet keskinlik 10 numara. Okul cevresine getiriyorum herkes memnun. 15 tl ye satanlar halk arasinda denilen kelimeyle cıvık. 10 tl ye imkansiz zaten. Saglik malesef kazik da yememeli ama cok ucuz da beni bile ürkütür. Saglik olsun ne diyelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.