Bildirim
DOĞALGAZ ????????????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ankara ostimde sanayide bir yer bana dogalgaz donusumu yaptıklarını soledi fakat dogalgaz lpg gibi yogunlaşmadıgı için 1 depo ile max 200km dediler birde arac için olan dogalgaza acaip bir vergi uygulanmış fiyatı cok yuksekmiş ben bunlarıı duydum fakat eger arama yaparsan bu forumda bu konu cok konusuldu daha teknik bilgi bulabilirsin
Saygılar -
ankarada 1 tane istanbulda 2 tane dolum ıstasyonu var.
gayet temız kullanıslı oldugu soylenıyor ama su anada yaygın olmadıgı ıcın kullanılmıyor. cevreye herhangı bır zararı yok. yanma riski cok az olan. eger dogalgaz deposunda delık ve benzerı seyler olursa bunlarda patlama rıskının az oldugu soylenıyor cunku dogalgaz hava ıle cabuk karısabılen bır sıstemmıs.
bıldıklerım bunlar. eger taktırmayı dusunuyorsan bence su anda taktırma yolda bırakabılır. dersen kı eger benzınımde olacak arabamda tavsıye ederım. cok guzel bır sıstem
saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X