Şimdi Ara

Doğalgaz Alarmı Aşırı Hassas (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
4
Favori
116.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşım bahsettiğiniz ayarlama yapılan kısım siyah çubuk gibi olan mı yoksa onun altındaki beyaz parça mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük belaymış gerçekten. Bu konu sayesinde o öten zımbırtıyı açıp ayarladım kafam rahat.
    Kolonya sürsen öter, kızartma yapsan öter çekilir şey değildi.
  • Konuyu hortlatayım tekrardan,

4 senedir kullandığımız kombimiz arada; kavurma,kızartma,rüzgarlı havalarda wc'lerin zeminindeki tahliye ızgaralarından gelen kötü kokuya ötüyordu. Pazar sabahı 6 da durup dururken birden çalmaya başladı.Evde misafir var,neredeyse çekiçle kırıyordum cihazı..Şalteri indirmek zorunda kaldım.Öyle sustu,evde koku vs hiçbirşey yok.. O soğukta tüm camları açtık havalandırdık evi 30 dk. ev buzzzz.. O gece ev aşırı sıcaktı yanlız.. İnternette bir yorumda,bağlı olduğu sigortayı kapattım rahat ettimi okuyunca tek tek sigortaları deneyip uygun olanı bulup kapattım.İnşallah sadece ona aittir.. Cihazı susturduk ama içimiz rahat değil,acaba tesisatta kaça mı var gibi bir tedirginliğimiz var.

Bunu nasıl tesbit edebiliriz? Yada kim tesbit ediyor? Tesisatı döşeyen mi-Doğalgaz (izmirgaz..) şirketi mi?

Tahminim cihazın hassasiyeti yönünde,eğer kaçak olsaydı 1m yanındaki sigortalarla oynarken 100 defa havaya uçmuş olmamız gerekirdi..

Sigortayı kapattıktan sonra gazı dışardaki saatten açıp kombiyi ve ocağı açtık.sıkıntı yoktu..

Ne yapmalıyım? Kaçak olup olmadığını nasıl anlarız?

• quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

yav biride şu alarmı susturmayı göstersin kafam şişti arkadaş. altı üstü pişi yapacaktık.

Cihazın içinde ki buzzerı sök oldu bitti arık ötmez sadece sensör gaz algıladığında selenoid valfe akım gönderir. Doğalgaz Alarmı Aşırı Hassas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 17 Kasım 2017; 16:55:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talipb

quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

yav biride şu alarmı susturmayı göstersin kafam şişti arkadaş. altı üstü pişi yapacaktık.

Cihazın içinde ki buzzerı sök oldu bitti arık ötmez sadece sensör gaz algıladığında selenoid valfe akım gönderir. Doğalgaz Alarmı Aşırı Hassas

İyi akşamlar aynı dertten muzdaripim de o sorunlu kısmı nasıl çıkarıyoruz?

Doğalgaz Alarmı Aşırı Hassas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazın içini aç lehim ile devreye bağlı buzzerı havya yardımı ile sök. Doğalgaz Alarmı Aşırı Hassas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 21 Şubat 2018; 2:57:24 >
  • Çok sağolun hallettim

• arkadaşlar bendeki de alfamax'ın bir modeli. internette arattım toplatılmış. duvardan gelen 2 kablodan elektrik alıyor. acaba onları söksem herhangi bir sorun olur mu? yönetmelikte cezadır, ya da doğalgazın kesilmesi gibi bir problem yaşar mıyım?

kendim başka yeni bir alet asami prizli falan onu kullansam problem olur mu?

yoksa yukarda dediğiniz gibi o zımbırtısını mı söksem
  • enyo E kullanıcısına yanıt

Çok sağol ya söküp atacaktım ki konuyu gördüm hallettim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.