Şimdi Ara

Doğalgaz faturanız ne kadar geldi? 2020 Ocak (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
49.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle bir ev de olsa 30 gün - 24 saat doğalgaz yanıp her ne olursa olsun bu faturanın gelmesi bence mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Böyle bir ev de olsa 30 gün - 24 saat doğalgaz yanıp her ne olursa olsun bu faturanın gelmesi bence mümkün değil
    Doğalgaz faturanız ne kadar geldi? 2020 Ocak
  • Doğalgaz sevmediğim için 130 metre kare evimde 3 klima kullanıyorum .
    Bu ay gelen faturam 700 TL.
    Isınma, banyo, ocak, kedi evi vs dahil bana gayet uygun geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerden isitma kombi 33 te devamli acik kazan 35 36 civari oluyor genelde.
    250 TL geldi.Fiyatin icinde mutfak ve banyoda var

• 2 aralikta askere gittim 21 inde eve döndüm yani 10 gün evdeydim 50 lira elektrik 80 lira dogalgaz ev 1+1 bu arada. Nefesler tutuldu ocak faturasini bekliyorum

• 519tl bu ay

• Pablo escobar espirisi yapanlar oldukça daha çok semer vuran olur, zamlar gelir espiri yapmaya çalışırlar, bir şey yasaklanır yine aynı tepki vermeyi beceremeyen halk ezilmeye mahkumdur sözde muhalifler ama korkudan gıkları çıkmıyor, millet zam alamayınca eylem yapardı alırdı, şimdi twitter var, kimi kadro dileniyor kimi fatura paylaşıyor akp çocukları aynen devam ediyor siz de kara kara düşünün.

ayrıca şu ön ödemeli doğalgaz nasıl bir saçmalıktır anlamadım, evde bebeğin var aldığın yetmeyince ne oluyor? eksi bakiyeye düşme yoksa saçmalık mantıklı izahı yok.
  • 460 tl bu ay.
    Cimriyimdir ama doğalgaza verdiğim paraya acımıyorum , öğrenci iken rüzgarın bir tarafından girip bir tarafından çıktığı evde yasamıslığım var.
    Ama Allah durumu olmayana yardım etsin , geçen bir misafirliğe gittim yakmıyorlardı masraf olmasın diye, soğukta keyifte olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 19 Ocak 2020; 7:37:30 >
  • Gerçek kahramanlara gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da durum böyle arkadaşlar. Firma adı bile taciz içerikli resmen

Doğalgaz faturanız ne kadar geldi? 2020 Ocak
  • 350 tl geldi.
  • İstanbul. 3+1, 5kişi. 650lira geldi.

• 142tl geldi.Odalarda ufo var.Sabahları işe gidene kadar ufo açık kalıyor.Akşamda petekler ısınana kadar ufo açılıyor.Elektrikte 160tl geldi.
  • 316 geldi
    önceden 200 ü geçmezdi.
  • ayın 21, i oldu hala gelmedi.1/2 güne gelmezsse web sayfasından sayaçtan okuyarak ben tahakkuk ettirecegim.ancak o da 5 gün sonra tahakkuk ediyor..

sayaca bir bakalım : 3203 (son endeks-21,01,202 günü) -3078(önceki endeks) :( fark ) 125 m3 X 1,95( m3 fiyatı ) : 243 tl gibi bir rakam oluşuyor gibi....

Mekan : izmir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 21 Ocak 2020; 0:27:50 >
  • 465 , 5 petek en düşük ayar bursa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harcadiginiz m3ude yazin arkadaslar hangi sehirde ne kadar bilelim. Izmir 220m3 440tl m3=2tl

• rusya boruyu iyi dosemis bize herkeze hissettiriyorlar ben 15 gun evde 15 gun sehir disindaydim 330 geldi 15 gunluk tam yaksam 500 garantiydi o zaman elektirikli soba dahami mantikli kombiyi iptal edip elektiriklileri calistiran oldumu

• Mekan izmir.çatı katı ....fatura 253,00 tl.(bu gün geldi) ,toplam tüketim 126 m3.... konut yaklaşık 80 m2...izolasyon derecesi: orta..alt ve üst katta kombi kullanan yok.

oda sıcaklıkları gündüz 21/21,5 derece, akşamları 22,5/23 derece civarı.
  • 500 . Allah belalarını versin bunlarin .

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.