Şimdi Ara

Doğalgaz kullanılan binamızda soba için izin isteyen komşu [YARDIM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
5.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • soba tütebilir yani seninde hakli grekcelerin var.imzayi isteyen atar isteyen atmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi dogalgaz var soba var sobanın riski cok sende haklisin buradakiler fakir edebiyati yapmis ama herkes once kendini dusunmek zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

Benim anlamadığım kömürü ve odunu parayla mı yoksa belediyeden yardımla mı aldığı o önemli eğer parayla alıyorsa bence imzalamamakla doğru olanı yapmışsın. Adama doğalgazın maliyetinin az olduğunu sürekli sıcaksu için elektrik parası ödemeyeceğini ve mutfak için tüp almayacağını anlatırsın. Zaten sadece kışın yakacak diğer aylarda fazla bişey gelmez. Ama durumu gerçekten kötüyse ve yardım alıyorsa üzgünüm hocam biraz haksızsın.

hocam zaten soba yakmanın yasak olduğu yere belediye niye yardım versin ki ? parayla alacaktır büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

Orijinalden alıntı: axella aux

quote:

Orijinalden alıntı: Right-

quote:

Orijinalden alıntı: axella aux

eleştirenler sobalı evde oturuyor herhalde ?

Evet ayıp mı?

kardeşim ayıp değil de bu komşunun yaptığı düzeni huzuru bozmak , herkesin doğalgaz yakıyorsa sende doğal gaz yakacaksın , yoksa illaki soba yakacam diyorsan soba yakan bir semtte oturacaksın.

hangi semtte oturuyorsunuz ?

keçiören ,etlik.

• Boyle devam edersen illaki birgün biri cikar karsina ve ilk ters hareketinde sağlam bi dayak atar sana. Bu arada allah seni onlardan beter duruma dusursun

• Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye bir laf var.Bilmem anlatabildim mi ?
  • En iyisini yapmışsın. Gitsin elektrik sobası kursun biz az ısınmadık ufo ile. Bizim alt komşuda soba yakardı apartman is kokardı, balkon hep siyah is olurdu, çamaşır asardım is kokardı.

• bende İstanbul'dasın sanıyordum.
    Ankara'yı bilemem.

• Amcam soba yaktı 1 yıl felan. Farketmedik bile

• siz düşünemiyosunuz sanırım yoksa böyle seviyesiz yorumlar yazmazdınız. adam haklı. sizin alt katınızdaki adam bi soba kursun bakalım bende sizi görüyüm 2 gün sonra alt komşum soba kullanıyor yardım diye konu açarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Ağustosun ortasında açılmış şu konuya inanıp ciddi ciddi yorum atıyorsunuz ya daha ne diyeyim...

kardeş yalan söyleyecek halim yok. Şimdiden yerini yapmaya bakıyor adam.
  • Aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz adam soba yakıyor akşam vakitleri cam açıp evi havalandıramıyorsun dışarısı felaket kokuyor. Burda olumsuz yorum yazan insanlar empati kuramayan cahil cühela kesim. Bunların böyle ahlak bekçisi olduğuna bakma çoğu tuvalet kültürü bile olmayan, toplumsal etik kurallarından bir haber , ahır hayvanı gibi yaşayan saygısız kendini geliştimeyi reddeden insanlardır. Senin sorununa gelince; Bu konuda %100 haklısın . Bir Toplumun özgürlüğünü huzurunu bozmak insan haklarına aykırıdır. Şikayet edilmelidir

• Nasıl bu kadar sere*siz olabiliyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.