Şimdi Ara

Doğan L mi Brodway mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğan yada Brodwayden hangisi dersen Brodway

Mazda 626 alsan daha iyi ama
  • Bu model ve teknoloji yoksunu bir arac icin de sehir ici agirlikli karma tuketim 28 kurus cok uygun bir rakam bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail4444 -- 18 Nisan 2014; 19:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencarfil

Doğan yada Brodwayden hangisi dersen Brodway

hocam sen mazda kullanıyorsun sanırım km de ne yakıyorsun. başka bi konuda mazda forumunu tavsiye etmiştin orada okuyorum da 25 kuruş civarı yaktıklarını yazmışlar hemde 2.0 motorlu ciddiler mi sizce ?

Edit: hb balon kasa 626lar çok şekilli duruyor, baktıkça içim gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 18 Nisan 2014; 20:15:56 >

• En mantıklısı en temiz hangisinii bulursan onu alman.Biri daha diğerine göre az yakar diğeride biraz daha rahat ettirir.Ben ikisini de yıllarca kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

quote:

hocam sen mazda kullanıyorsun sanırım km de ne yakıyorsun. başka bi konuda mazda forumunu tavsiye etmiştin orada okuyorum da 25 kuruş civarı yaktıklarını yazmışlar hemde 2.0 motorlu ciddiler mi sizce ?

Km'de 35-40 kr falan yakıyo 1998 kasalar ama gerçekten hakediyo yakıtını

• quote:

quote:

quote:

tüp mü benzin mi ?

• 1997 model üzeri mondeo al hocam o paraya arabaya binersin en azından
  • reno 19 bakmanızı tavsiye ederim
  • Az yakmasi disinda broadway'in dogandan hicbir ustun yani yok. Dogan bagaji olsun ic hacmi olsun cok daha genistir, rahattir. Surus zevki daha fazladir. Broadway' e gore daha iyi yol tutar. Frenleri daha iyidir. Bir arkadas broadway icin daha saglam demis ki bunun asli astari yok. Dogan daha kemikli kaportaya sahiptir. Ozellikle 97 ve uzeri tum sahin doganlarda kapi ici koruma barlari vardir. Her iki araci da uzun sure kullanmis biri olarak soyluyorum bunlari. Ha eger dogan mi r19 mu denseydi o zaman r19 derdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tüp mü benzin mi ?

Sıralı LPG

• quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Bi brodway sahibi olarak söylüyorum sana yakıtta dağlar kadar fark var ;) eğer doğan 1.6 ise ayrıca

Eğer sürüş keyfi olsun kullanırken zevk alıyım diyorsan yakıtta 60 kuruş ve üstü diyosan kesinlikle doğan slx al koltuklar tempra koltuğu hidrolik direksiyon var ve 95 96 üzeri al ama yok az yaksın satılırken doğana göre daha kolay satıyım diyosan broadway bunlar dışında bi farkı yok

Size genel olarak katılıyorum ama yakıtta LPG ile 60kuruşu geçmez. Doğrudur broadvaydan fazla yakar ama yakıtını hakeder.
    Doğan tahminen 33-38 kuruş arası LPG harcayacaktır.

1.6 Şahin aracım şehiriçi LPG ile 40 kuruş şehirlerarası 28-30 kuruş arası yakıyor.

• tabiki broadway
  • ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Üstad ben bütçeyi 10.000 olarak hesapladım. 8 bini arkadaş sorun çıkarırsa 2 bin ayırmak için düşünmüş. Sorunsuz bir araç alırsa ayırmasına gerek de kalmaz

2005 admire aracım var değeri 14 filan. 2001 milenyum 1.3 accentler 11 e filan bulunabiliyorken 10 bine yumurtanın temizi rahat bulunur diye düşünmüştüm. Tabi şuan piyasada var mıdır isteğe uygun temiz bir araç bilemiyorum. Herkes satarken kar yapma peşinde olduğundan hak ettiğinden fazla fiyat isteyebiliyor.
  • ben olsam tempra bakardım ne broadway nede doğan artık binilecek araçlar değiller temiz kullanılmış bir tempra hem konforu olsun hem gidişi olsun hemde genişliği olsun sizi memnun edecektir 93-95 arası temiz bir sxA bulabilirseniz dandik broadway dende teneke doğan dana çok daha iyi bir araca sahip olursunuz hidrolik direksiyon , sis farları , aleminyum alaşımlı jantlar ,geniş ve rahat kasife koltuklar , 4 cam otomatiği , far yıkama sistemi ve dijital gösterge
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgiritli

Üstad ben bütçeyi 10.000 olarak hesapladım. 8 bini arkadaş sorun çıkarırsa 2 bin ayırmak için düşünmüş. Sorunsuz bir araç alırsa ayırmasına gerek de kalmaz

2005 admire aracım var değeri 14 filan. 2001 milenyum 1.3 accentler 11 e filan bulunabiliyorken 10 bine yumurtanın temizi rahat bulunur diye düşünmüştüm. Tabi şuan piyasada var mıdır isteğe uygun temiz bir araç bilemiyorum. Herkes satarken kar yapma peşinde olduğundan hak ettiğinden fazla fiyat isteyebiliyor.

hocam , 2005 admire piyasa değeri 14bin tl olduğundan bahsetmişsiniz o yaşlarda donanımlı temiz bir admire en fazla ne kadar eder sizce? yakıt tüketimi, sağlamlık nasıl kısacası 13-15 civarı için iyi bir seçenek mi?
    edit:150.000 km araçlar tercih edilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marc0s -- 20 Nisan 2014; 21:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

ben olsam tempra bakardım ne broadway nede doğan artık binilecek araçlar değiller temiz kullanılmış bir tempra hem konforu olsun hem gidişi olsun hemde genişliği olsun sizi memnun edecektir 93-95 arası temiz bir sxA bulabilirseniz dandik broadway dende teneke doğan dana çok daha iyi bir araca sahip olursunuz hidrolik direksiyon , sis farları , aleminyum alaşımlı jantlar ,geniş ve rahat kasife koltuklar , 4 cam otomatiği , far yıkama sistemi ve dijital gösterge

Tempra eniştem kullanmıştı çok arıza çıkaran bi araç uzak dur demişti. Bende çok bakmıştım sxA ların iyi olduğunu duydum yakıttada iyimişama çok arıza çıkaran bi araçmış, okul arkadaşımdada var önermem uzak dur diyo öneriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgiritli

Hocam masrafsiz olanlari dedigin fiyata almak cok zor. En azindan benim yasadigim sehirde yok. Yoksa gls olan yumurta kasalari 8 e de alirsin ama cilesi cok olur.

• Lada Niva sağlamlık,sorunsuzluk,uzun ömür açısından daha iyidir.
  • Mazda eskort proton vs vs maceraya girme.Parça lazım olunca bulamazsın bulsan da fiyatından dolayı inim inim inlersin ya da parça gelecek diye çok beklersin.
    Son kasa broadway mantıklı olandır.
    Nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoDost

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

ben olsam tempra bakardım ne broadway nede doğan artık binilecek araçlar değiller temiz kullanılmış bir tempra hem konforu olsun hem gidişi olsun hemde genişliği olsun sizi memnun edecektir 93-95 arası temiz bir sxA bulabilirseniz dandik broadway dende teneke doğan dana çok daha iyi bir araca sahip olursunuz hidrolik direksiyon , sis farları , aleminyum alaşımlı jantlar ,geniş ve rahat kasife koltuklar , 4 cam otomatiği , far yıkama sistemi ve dijital gösterge

Tempra eniştem kullanmıştı çok arıza çıkaran bi araç uzak dur demişti. Bende çok bakmıştım sxA ların iyi olduğunu duydum yakıttada iyimişama çok arıza çıkaran bi araçmış, okul arkadaşımdada var önermem uzak dur diyo öneriniz için teşekkür ederim.

eniştende arkadaşında sallıyorlar temiz bir tempra bulup doğru düzgün binerseniz hiçbir sorun çıkarmaz emin olun doğan tempra dan çok daha fazla sorun çıkarır.93 te 0 tempra aldık ve 2004 e kadar 11 sene kullandık ister inanın ister inanmayın lasik,balata ve akü değişimi haricinde gram masraf etmedik ne dijital göstergesi bozuldu nede başka birşeyi ama şu var ki temiz kullandık.Tempra ların ön takımları naziktik çukur ve tümseklere yavaş gireceksin onun dışında cam ve kapı kilitleri çabuk arıza yapabilir başkada bir sorunu yoktur.Dediğim gibi broadway ve doğan dan çok daha iyi bir arabadır.Okul arkadaşını tanımıyorum ama öküz gibi bindiği için tempra değil passat ada binse aynı arızaların çıkması muhtemeldir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.