Şimdi Ara

DOĞAN S İLE SLX ARASINDAKİ FARKLAR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
67.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hepsi kuş
    kartal-doğan,serçe
  • Doğanlarda hidrolik ilk defa duyuyorum iyimiş
  • Doğanlar,Şahinler,S ler,SLX ler.Herbiri farklı şekilde senelerce üretildi.Onlar hakkında daha çok bilmediğimiz şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 11 Nisan 2009; 23:03:47 >
  • Valla hepsinin ortak özelliği geri vitese bazen geçerken takılıp zor geçmesi, diferansiyel ötmesi, yan direklerden rüzgarı içine alıp camlar kapalıyken bile 100'ün hatta 80'in üstüne çıktığında rüzgar sesini ıslık şeklinde içeri alması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 11 Nisan 2009; 23:13:35 >
  • benim yeğenimde var doğan s...

kendim kullandım gidişi kaçışı gayet güzel, yalnız slx lere bakarak performansı fazla olduğu için millet genelde kazalı hasarlı gözüyle bakmakta...

ben kendim tofaş yapımı tipoya biniyorum, tofaştan yinede uzak durun boşverin. ha illaki araba evin önüne şarttır, bi tane lazım diyosanız en kısa yollusundan bi doğan slx alın
  • piyasadaki doğan s'ler doğan slx lere dönüştürüldüğü için artık aralarında hiç bir fark kalmamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 12 Nisan 2009; 0:29:03 >
  • SLX'in açılımı super Luks bu arada:) Koltuğa kafalık koydumuydu bir harf daha ekliyordu tofas.Bi de ustune fiyat farkı. Bunlar pazarlama ,pardon Koçun milleti soyma taktikleriydi.
    Rahmetli Özdemir Sabancı toyotayı getirmeseydi hala 2009 model doğanslx'leri görecektik yollarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesunshine

SLX'in açılımı super Luks bu arada:) Koltuğa kafalık koydumuydu bir harf daha ekliyordu tofas.Bi de ustune fiyat farkı. Bunlar pazarlama ,pardon Koçun milleti soyma taktikleriydi.
    Rahmetli Özdemir Sabancı toyotayı getirmeseydi hala 2009 model doğanslx'leri görecektik yollarda.
    DOĞRU SÖZE NE HACET.
  • 20 sene once aradaki farklarin tumunu biliyordum.
    Simdi ise sadece birinde fazladan bir "X" var diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogan S ; e serisi bir arac (bmw 5 yada Mercedes e serisi es degerinde )

Doğan SLX ; F serisi bir arac (bmw 7 yada Mercedes S class ayarindadir)

• aradaki fark bırının arkasında s yazıyor bırınde slx yanı tek fark benım gozumde lx
  • İkisindede tempra motoru var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.