Şimdi Ara

DOĞAN SL 3 SENE SONRA İLK MARŞ YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IyoWen

Neden?

Alıntıları Göster
    Az daha nokta ve virgül serpiştirmen daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçla birlikte havaya uçtu galiba arkadaş
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Senin anlaman için gerekiyorsa koyarız sorun yok
  • IyoWen kullanıcısına yanıt
    [KONU KİLİT]
    Tamam atarlı ceza kardeş.

Yanlış anlama, bilgi sormuşsun ama sonucu yazmamışsın. Ne oldu hayata döndü mü bari.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Hacım şuanda çalıştırmadım daha ama dediklerinizi daha yapmadım aküyü ayarladım marş deneyeceğim direk filtre işinden vaz geçtim eğer çalışırsa motor yapılacak zaten öle bir karar aldım ama yapılmadan önce eğer zaman geçerse bunları yapacağım daha şuanlık yapmadım.Ama kafama takılan şu yağ hazır altta iken dediğiniz gibi onu boşaltıp yeni filtre daha mantıklı olur yapılması gerek,fakat yapmadım bakalım böyle bir marş deneyeceğiz havalar iyi olursa.İşimiz rast gelirse inşallah deniyeceğiz
    Bu motorun üst kapak da su kanal tapaları vardır, motoru çalıştırmadan önce kontrol edin büyük ihtimalle çürümüştür ustanız bilir zaten, yağ ile su birbirine karışır sonra. Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar marş basmaya çalıştım 4 ler ilk basta deli gibi yandi sonra duzelti teyip çalıştı ama mars tik yapip bırakıyor babam egsoz sibopu ile emme sibobuni ters taktiğini soyluyor bence oyle degil mars takildi falan diyor oyuzden yatmakdan kitlendi falan diyor oyle oldu yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.