Şimdi Ara

doğan slx 1.6ie lpg de ne kadar yakar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
58.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim aracım 96 slx şu an 220 yakıyor tabi kullanım farkıda önemli. biraz dolu kullanırım ama çevremde tofaş kullananlara sorduğumda 200 den aşağı cevap alamadım.
  • 1998 model aldesa tüplü aracım vardı şehir dışı 10 litre şehir içi 13/14 litre lpg yakıyordulpg1790 yani şehir dışı 179 bin şehiriçi 250 bin lira
  • pekala neden çok yakıyor yok mu bunun çaresi
    ?
  • 13-15 litre arası yakıyor
  • Ankaradayım arkadaşım. Mesajı attığım tarihte gazı 1,56'dan alıyordum. Aynı yerde gaz 1,63 oldu şimdi.

quote:

Orjinalden alıntı: mavigökyüzü

Bu araç hangi şehrin içindeymiş merak ettim
    quote:

Orjinalden alıntı: ricardinho_

Valla bendeki 89 model yeni kasa doğan 20 YKR yakıyor Şehir içi tabi.

• bende 98 dogan 1,6 ie var ve şehir içinde 1lt ile rahatlıkla 9 km. geçiyorum yalnız efendi bir şekilde kullanımda ve düzenli bir şekilde aracımı ustama gösteririm sürekli aynı istasyondan gaz alırım ve bence en önemlisi lastik kontrolünü 10 bir tekrarlarım. fakat biraz zorlayınca bu km. 7 hatta 6 kadar düşüyor.
  • Hakikaten çok yakıyormuş yahu..
  • İzmirde lpg 1.73 ytl
    Benim şahin şehir içi 260-270 ykr falan yakıyor.
    Satayım renoya döneyim diyorum ama,ben onlara sığmamki
  • Şehir içi 220 - Şehir dışı 185. Yer : Ankara Gaz lt fiyatı : 1.64
  • benim 94 kartal 1 litre ile 6km yapıyor şehir içi şehir dışı kullanımda 8km gidiyor.
  • jackal971 arkadaşım senin araba haddinden fazla yakıyo bence en kısa zamanda lpg ayarı yaptır
    Orjinalden alıntı: jackal971

benim 94 kartal 1 litre ile 6km yapıyor şehir içi şehir dışı kullanımda 8km gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasefa -- 2 Haziran 2008; 23:53:33 >
  • bakıma götürdüğümde bi baktırayım onada gerçekten çok yakıyor
  • BENİM ARABAM 34 LİTRE GAZ ALIYOR

ŞHİR İÇİ 250 CİVARI GİDİYORUM FULL BİTİNCEYE KADAR BEKKELRİM VE SONUNDA BU KM Yİ GÖRÜRÜM

SEHİR DIŞI İSE 370 KMGİTTİM. BUNUN 20-25 KM ŞEHİR İÇİ (ARNAKARA)
    ARKARAYA GELİRKEN BAYA HIZLANDIM 140 DA GİTTİM Sayılır ama dönüşte 90ı geçmedim ve 370 km yol gitti ve inanın daha giderdi eminim

çünkü devamlı 90 da gitmiş olsaydım ve sürekli uzun yol gitmiş olsaydım çok rahat 450km ye varırıdı

artık nekadar yaktı siz hesap edin
  • BEN DOĞAN SLX 97 ŞİMDİ ŞEHİR DIŞI 250 YAKIYOR COK DEĞİL Mİ. EGER COK SA NE YAPILABILIR AZALTMAK İÇİN.
  • Oha demek istiyorum. 3.0 motor mercedesler bile o kadar yakmaz lpg ile...
  • 96 SLX var arkadaşta ş.dışı 19 ş.içi 25 kuruş yakıyo lpg 1.82
  • quote:

Orjinalden alıntı: hallac79

BEN DOĞAN SLX 97 ŞİMDİ ŞEHİR DIŞI 250 YAKIYOR COK DEĞİL Mİ. EGER COK SA NE YAPILABILIR AZALTMAK İÇİN.

biraz fazla gaz ayarı yaptır
  • quote:

Orjinalden alıntı: çavdır

1998 model aldesa tüplü aracım vardı şehir dışı 10 litre şehir içi 13/14 litre lpg yakıyordulpg1790 yani şehir dışı 179 bin şehiriçi 250 bin lira

hocam senin araçta LPG ayarında bi sorun vardır

çünkü 3 gün önce izmire gittim 1.87 den gaz aldım tam .64.30ytl ye fulledim aracımı 90 -100 arası bir hızda gittim
    aracım ortalama 165 ykr yakmış 394 km yol yaptım bunun 25 km si izmir şehir trafikte sürdüm buda fazlasıyla etkiledi yani

yani şehir dışında 7-8 lt arası bişi yakıyor bu araç fazla yakıyorsa sorun var demetir veya akresif süryosun aracını
  • araba çok iyi durumda ise ve ne kadar iyi kullanırsanız kullanın ,210 dan aşşa düşeceğini sanmıyorum.tabi bu benim görüşüm bir çok arkadaşımda bu araçlardan mevcut. sağlıcakla kalın
  • bu doğanlar neymiş böyle be su gibi içiyo heralde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.