Şimdi Ara

DoggyDog!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hani gecenlerde forumdan DoggyDog ile takas yapcaktık
    o benım cypherdaki charı soydu demıstım
    simdi baska satılık char konularına yine msn yazıyo
    kimse DOGGYDOG a guvenmesin benı cok buyuk zarara soktu tum yaz oynamayı hayal ettigim charı karne alındıgı cuma gunu soydu
    hatırlatmak istedım cunku her satılık char topicine ben alıcıyım yazıyor hala
    anlamıyom onu banlamıyolar da benı banladılar forumda neyse
    guvenmeyın ona beyler lutfen gidmesın sizin char da

• Böle adamları koruyorlarsa bu forumda 1 dk durmam...
  • Kanıt Lutfen!!! durmadan pmden kufur etmesini biLiyorsun kanıtını koymasınıda biL o zaman! Soycak oLsam kaç kişiyi soyardım bu forumda. bi kendi üyeLik tarihine bak bi benim... Takasda 12 gb çok dedim diye kızıp bu kadar iLeri gidiLmez -13LerLede uğraşamıcam benim şu ana kadar kimseye bi zararım dokunmadı dokunmazda Zaten ben usko oynamıyorum bide son yazıLan mesajLara bakarsanız anLarsınız !!! sadece private takıLıyorum heckLemeye ihtiyacımda yok aLaha şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quillinasty -- 16 Haziran 2008; 13:45:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoggyDogg

Kanıt Lutfen!!! durmadan pmden kufur etmesini biLiyorsun kanıtını koymasınıda biL o zaman! Soycak oLsam kaç kişiyi soyardım bu forumda. bi kendi üyeLik tarihine bak bi benim... Takasda 12 gb çok dedim diye kızıp bu kadar iLeri gidiLmez -13LerLede uğraşamıcam benim şu ana kadar kimseye bi zararım dokunmadı dokunmazda Zaten ben usko oynamıyorum bide son yazıLan mesajLara bakarsanız anLarsınız !!! sadece private takıLıyorum heckLemeye ihtiyacımda yok aLaha şükür.

sen ne serefsiz bi adam cıktın be
    beyler
    İNANMAYANLAR MSN ADRESİMİ EKLESİN
    ufuk_naraxyn@hotmail.com
    SOHBET GUNLUKLERİME OTOMATİK KAYDOLUYO O YAZILARI GOSTEREYIM SİZLERE
    BU ARADA BU UYELIK TABİ Kİ YENI OLUCAK
    CUNKU UPGRADEMAN ADLI UYELIK SANA Bİ KONU ACIP KUFRETTİM DİYE SINIRSIZ BANLANDI

• Tamam istediğine inandır istediğine inandırma umrum değiL ben söyLiceğimi söyLedim usko oynamıyorum oynamamda o oyunu buda son mesaj rahat oL eden buLur..!
  • Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.

ayrıca ben 50defa soyLedım oyunu bırakdım ısıne yarasın die +7 shard ve cıtın sete karşıLık 12 gb verıyım dedık sonradan küfür yedik heLAL
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoggyDogg

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.

ayrıca ben 50defa soyLedım oyunu bırakdım ısıne yarasın die +7 shard ve cıtın sete karşıLık 12 gb verıyım dedık sonradan küfür yedik heLAL

lan
    aldın tamam +7 shard ve citin 7 seti
    ama hani karsılıgı 1 gb bile yok
    ne diyon sen hala ne sacmalıyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.