Bildirim
DOĞLAZGAZDA KOMBİ SU BASINCI DÜŞMESİ (14. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
-
-
merhaba ilk kez doğal gaz kullanıyoruz basınc 1 e düştü.arıston matis24 ff model.bu su aktarımını nasıl yapcaz -
quote:
Orijinalden alıntı: düzce80
merhaba ilk kez doğal gaz kullanıyoruz basınc 1 e düştü.arıston matis24 ff model.bu su aktarımını nasıl yapcaz
bu vanayı aç doldur -
Merhaba.benim kombinin basıncıda düşüyor. Kaçağı buldum.petek vanasından kaçırıyor. Tesisatı sökmeden neyle nasıl engelleyebilirim burdan su kaçmasını arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: kombiustası
quote:
merhaba ilk kez doğal gaz kullanıyoruz basınc 1 e düştü.arıston matis24 ff model.bu su aktarımını nasıl yapcaz
bu vanayı aç doldur
bu mavi başlıgı cevırıp bekledım hiç bişey değişmedi
-
quote:
bu mavi başlıgı cevırıp bekledım hiç bişey değişmedi
Önce aşağı çekin, sonra çevirin. -
Anahtarla vanayı sıkmayı deneyin, özellikle yeni tesisatlarda gevşek olabiliyor vanalar. -
quote:
Orijinalden alıntı: turker03
işe yaradı çok saol dostum
Rica ederim, geçmiş olsun. -
maalesef bu basınç değişmiyo hala 1 de duruyo -
quote:
maalesef bu basınç değişmiyo hala 1 de duruyo
şebeke basıncı yetersiz veya ucundaki salmastra bloğa yapışmış -
ne yapılabilir bu durumda malum hafta sonu servıs yok -
cihaz çalışır zaten 0.6 bara düşene kadar 1 bar yeterlidir -
teşekkrler -
quote:
Orijinalden alıntı: Zebza
Anahtarla vanayı sıkmayı deneyin, özellikle yeni tesisatlarda gevşek olabiliyor vanalar.
Teşekkür ederim. Vanayı kendime doğru mu çevirirsem sıkmış olurum yoksa duvara doğru mu acaba, malum içinde su da var sıkayım derken daha da gevşemesin :s -
quote:
Orijinalden alıntı: pasha10
quote:
Orijinalden alıntı: Zebza
Anahtarla vanayı sıkmayı deneyin, özellikle yeni tesisatlarda gevşek olabiliyor vanalar.
Teşekkür ederim. Vanayı kendime doğru mu çevirirsem sıkmış olurum yoksa duvara doğru mu acaba, malum içinde su da var sıkayım derken daha da gevşemesin :s
Saat yönünde sıkılır. -
-
elinize saglik guzel bir rehber olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üşenmemiş adım adım çok güzel anlatmışsınız. Elinize sağlık, teşekkürler..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X